reklama
Anastazja35x
Fanka BB :)
21 luty godzina 13 [emoji3]@Ann89 w mazowieckim a nawet w Warszawie więc ginów prywatnie nie brakuje ale NFZ-towscy o kant d... potłuc
Mamuśki a jakie macie terminy USG genetycznego? ja 27.02 o godz 19 nie mogę się doczekać aż zobaczę jak teraz wygląda bobo
Aleeksandraa
Zaangażowana w BB
Dziewczyny sikacie przed USG dowcipnym? Dzis wizyta i nie wiem czy mam trzymać nie pamiętam heh
Kattee
Ja dziś robię schab w sosie Plus kasza gryczana i jakąś surówka. Ale narazie lecę na jakąś kawę czy coś do osiedlowej knajpki, bo córka przez moje poranne lenistwo nie poszła do przedszkola i postanowiłam wynagrodzić jej to gofrem.
Kurcze, zjadłabym gofra
@jurkovska ja jeszcze nie mam wyznaczonej wizyty na prenatalne, dzisiaj pogadam z moim ginem i zobaczymy.
Gratuluję udanych wizyt, trzymajcie za nas kciuki o 17, wierzę, że wszystko będzie ok
@Anastazja35x aa jednak.. Nie jestem sana[emoji6]
Ja prenatalne mam na 15marca.. Będzie to 12tydz i 3dni
Ja prenatalne mam na 15marca.. Będzie to 12tydz i 3dni
jurkovska
Dziewczyny sikacie przed USG dowcipnym? Dzis wizyta i nie wiem czy mam trzymać nie pamiętam heh
Ja sikam, i nawet u nas kartka wisi aby przed opróżnić pęcherz
marlusia
Zawsze wysikana do ginekologaDziewczyny sikacie przed USG dowcipnym? Dzis wizyta i nie wiem czy mam trzymać nie pamiętam heh
Mamawrzesniowa
Zawsze wysikana do ginekologa
cała prawda do usg jamy brzusznej powinien być pełny pęcherz
82mama82, cieszę się z udanej wizyty
dobrze, że ferie juz pomału dobiegają końca, dzisiaj do 11 leżałysmy w łóżku, rozleniwiłam się totalnie
aqatam
Dziewczyny ze Śląska wiecie w woj. Śląskim możemy się umówić na bezpłatne badania prenatalne? Link do: Bezpłatne badania prenatalne
Cześć Ann [emoji4] Ja również śląsk. Nie wiedziałam o tych badaniach bezpłatnych. Zapisywałaś się już może?
reklama
Akacha
Ja się nie cieszę. Od poniedziałku do pracycała prawda do usg jamy brzusznej powinien być pełny pęcherz
82mama82, cieszę się z udanej wizyty
dobrze, że ferie juz pomału dobiegają końca, dzisiaj do 11 leżałysmy w łóżku, rozleniwiłam się totalnie