reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2019

@Seszenka gratuluje serduszka i uważaj na siebie!
@joasia000123 strasznie mi Ciebie szkoda kochana, przykro mi ze tyle musisz przejść. Wyglada na to ze masz ten paskudny gen co i Kate Middleton..

A ja dziś wykończona. Ale z apetytem w miarę ok, dziw było jedzenie na wagę wiec wybrałam sobie co mi pasowało ;)

...ale mam delikatnie podbarwiony na jasnobrązowo śluz, nie wiem co o tym myśleć, już i tak 3 dupki dziennie łykam, a wcześniej plamienia nie miałam. W niedziele wyjeżdżam na ferie, dobrze ze jadą z nami dziadkowie to będę miała lżej nieco i towarzystwo jakieś bo mąż jeździ na nartach, syn się uczy a ja pierwszy sezon bez stoku :) nawet jakby lekarz pozwolił to bałabym się założyć narty na nogi ;)

reklama
@Seszenka gratuluje serduszka i uważaj na siebie!
@joasia000123 strasznie mi Ciebie szkoda kochana, przykro mi ze tyle musisz przejść. Wyglada na to ze masz ten paskudny gen co i Kate Middleton..

A ja dziś wykończona. Ale z apetytem w miarę ok, dziw było jedzenie na wagę wiec wybrałam sobie co mi pasowało ;)

...ale mam delikatnie podbarwiony na jasnobrązowo śluz, nie wiem co o tym myśleć, już i tak 3 dupki dziennie łykam, a wcześniej plamienia nie miałam. W niedziele wyjeżdżam na ferie, dobrze ze jadą z nami dziadkowie to będę miała lżej nieco i towarzystwo jakieś bo mąż jeździ na nartach, syn się uczy a ja pierwszy sezon bez stoku :) nawet jakby lekarz pozwolił to bałabym się założyć narty na nogi ;)

A ja dzis wrzuciłam do blendera mrożone wiśnie, swieze mango, sok wycisniety z pomaranczy, córka dorzucila truskawki i bylo mega :D
Poza tym czekam na męża ktory pojechał po kurczaka slodko kwasniego i chińskie pierozki ;D bede żałować ale chodzi to za mna caly tydzień :p
Oprócz tego jem tylko migdały :p ta ciąża jest jakaś zupelnie inna :) mdłości poziom milion i smaki śmieszne, pierwszy raz czegos takiego doswiadczam :p

dziekuje :-) z gory przepraszam za brak polskich znakow, ale nie mam niestety polskiej klawiatury! musze troche o was poczytac, zebym nie musiala was pytaniami o wszystko meczyc :-)

reklama
Do góry