reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny gratulacje z okazji dobrych wieści.
Gosia nic się nie przejmuj- będzie dobrze.
Ja natomiast do męża wczoraj wieczorem powiedziałam " ty..może ja w ogole w ciąży nie jestem bo mi nic nie dolega".. no to w nocy zaczął się atak rwy i trzyma do dziś, pluczac rano żeby.. hmm dobrze że miałam kibelek pod ręką, na myśl o jedzeniu mi się wszystko cofa, zjadłam kanapkę ale dosyć niepewnie A przed chwilą płatki z mlekiem i cały czas się zastanawiam czy jak wstanę to nie pozaluje.. obiecałam sobie że zrobię szarlotkę.. I zrobiłam ( tzn robi sie) ale kiedy normalnie zajmuje mi to 20min dzisiaj zajęło godzinę..także ten.. jest super..jak z zegarkiem w ręku 9tydzien :-) :)

Ja mam wizytę dopiero 13.02 :( od ostaniego usg minie 4,5 tygodnia. Już się doczekać nie mogę... Może mi się udajakoś wcześniej przełożyć bo te 2 tygodnie to jak wieczność. Gratuluje Wam dzisiaj udanych wizyt :D

@Brrrownie Ja mam 10.02 (przy okazji 10t2dz) i to bedzie też 4 tyg od ostatniej wizyty [emoji14]

8599sek2wk0jca0m.png

Ciężko wytrzymać, ale ciąża uczy cierpliwości [emoji56]
Gadałam z jedną dziewczyną z rodziny, która rodziła 6 lat temu i ona mi mówi że na pierwsze usg poszła w 28 tyg. [emoji50]
Zastanawiam się gdzie ona się uchowała. - a dodam, że sprawia wrażenie naprawdę ogarniętej życiowo...

reklama
Do góry