K
Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
HahahaZ serii " chodź żona zjemy coś dobrego"
Ogórkowa się robiZobacz załącznik 836942
Kobieto Ty serca nie masz! [emoji14] teraz będe cierpiala bo nie mam jak iść do budki - córka śpiZ serii " chodź żona zjemy coś dobrego"
GratulujeJa jutro skończę 6
Ale piekne
Ja to jestem dobra kobieta.. serca bym nie miała jakbym zrobiła zdjęcie tego co było do wyboru mój mąż stwierdził że tam będzie mnie teraz zabierał raz w tygodniu żebym się wyszalala 28 różnych knajpek w jednym miejscu
O boże obudziłam się wchodzę na forum i co ja widzę [emoji16][emoji16][emoji16] jeść!!!Z serii " chodź żona zjemy coś dobrego"
Moja siostra tak plamila, niestet bylo nie dobrze ale nie chce cie straszyc bo przy drugiej ciazy miala tez takie plamienia i mlody urodzil sie zdrowy i duzt, musisz to z lekarzem omowic .Jeszcze mam jedno pytanie -chyba Was zamęcze czy to prawda, że brunatne plamienie jest czymś normalnym w ciąży?