reklama
Moze wszystkie poszly rodzic i same ewka zostalysmy
A ja to co?? Puchar Ostatniej Wrzesniowki bedzie moj :b
Natalia, zdrowka polecam herbatke z miodem, cyttyna i swiezym imbirem. Swietnie rozgrzewa i naprawde bardzo pomaga
Gratuluje rozpakowanym mamusiom
No Ananka mam nadzieję że Twój, a nie moj
U nas dalej nic o 16 mam wizytę zobaczymy co tam słychać. Ja czuję się jak na kacu już kilka dni do tego noce ciężkie bo moja Córka okropnie śpi ostatnio,przychodzi w nocy do nas od zawsze ale teraz płacze rzuca się kopie,jak pytam co złego się śniło to mówi że same mile rzeczy,nie wiem już co robić i mam doła z tego powodu,bo jakoś czuje się temu winna. Oj bałam się że Kai będzie budził Siostrę, ale wygląda na to że będzie na odwrót.
U nas dalej nic o 16 mam wizytę zobaczymy co tam słychać. Ja czuję się jak na kacu już kilka dni do tego noce ciężkie bo moja Córka okropnie śpi ostatnio,przychodzi w nocy do nas od zawsze ale teraz płacze rzuca się kopie,jak pytam co złego się śniło to mówi że same mile rzeczy,nie wiem już co robić i mam doła z tego powodu,bo jakoś czuje się temu winna. Oj bałam się że Kai będzie budził Siostrę, ale wygląda na to że będzie na odwrót.
Ewka wstalam do lazienki i zasnac nie moglam...powodzenia Tobie rowniez na.wizycie:-)
no to jak chcialas to sprawe zalatwisz a w srode na porodowke hehe:-)
Ananka przepraszam przepraszam...jednak ja termin mam pozniej niz ty hehe:-):-)
Doris powodzenia na wizycie:-)
klaudixxon tuli już Alicję
a ja ogarnę trochę dom i zbieram się na wizytkę. jestem ciekawa czy coś się zmieniło od ostatniej
no to jak chcialas to sprawe zalatwisz a w srode na porodowke hehe:-)
Ananka przepraszam przepraszam...jednak ja termin mam pozniej niz ty hehe:-):-)
Doris powodzenia na wizycie:-)
klaudixxon tuli już Alicję
a ja ogarnę trochę dom i zbieram się na wizytkę. jestem ciekawa czy coś się zmieniło od ostatniej
Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny!
Co prawda jeszcze nie pisałam na tym forum, ale śledzę Wasze losy już dłuższy czas... nigdy jakoś nie potrafiłam ubrać tego co mam w głowie w słowa.
Obecnie zostało mi 6 dni do terminu... nic nie zapowiada porodu.
Jestem zestresowana, niestety mój lekarz nie pracuje w szpitalu, w którym będę rodzić... trochę się tego obawiam.
Na jutro umówiłam się z położną, która tu pracuje, mam nadzieje, że chociaż ona jakoś mi pomoże przetrwać ten czas w szpitalu...
Wcześniej nie miałam takich obaw, teraz jestem zdenerwowana i przestraszona nie wiem co mnie czeka...
Z jednej strony już nie mogę się doczekać kiedy zobaczę moją córcię, a z drugiej strach jakoś powoduje, że nie spieszy mi się do porodu...
Jak przetrwałyście te ostatnie dni?
Pozdrawiam przyszłe i już obecne mamusie
Co prawda jeszcze nie pisałam na tym forum, ale śledzę Wasze losy już dłuższy czas... nigdy jakoś nie potrafiłam ubrać tego co mam w głowie w słowa.
Obecnie zostało mi 6 dni do terminu... nic nie zapowiada porodu.
Jestem zestresowana, niestety mój lekarz nie pracuje w szpitalu, w którym będę rodzić... trochę się tego obawiam.
Na jutro umówiłam się z położną, która tu pracuje, mam nadzieje, że chociaż ona jakoś mi pomoże przetrwać ten czas w szpitalu...
Wcześniej nie miałam takich obaw, teraz jestem zdenerwowana i przestraszona nie wiem co mnie czeka...
Z jednej strony już nie mogę się doczekać kiedy zobaczę moją córcię, a z drugiej strach jakoś powoduje, że nie spieszy mi się do porodu...
Jak przetrwałyście te ostatnie dni?
Pozdrawiam przyszłe i już obecne mamusie
1985nelia2
Fanka BB :)
Ja mam termin na przyszły wtorek, to chyba bede ostatnia? dziś już trochę lepiej się czuję ale noc nieprzespana, normalnie nacisk mam taki że szok, czuje jak mi się szyjka rozwiera wrr
1985nelia2
Fanka BB :)
Noce są koszmarne i te skurcze, ciągle mam twardy brzuch
reklama