reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2015

U mnie na razie stop z tym czopem. Boli brzuch i sie spina.
:-) pokorzystalam z zalecen.lekarza wyszczypalam sutki,jutro posprzatam w domu i zobaczymy moze cos ruszy:-)

reklama
Ostatnio cos mało tu sie udzielam[emoji3] wiec dzis nadrabiam!

U mnie dzis wizyta 4h opoźnienia ale to co uśmiałam sie w poczekalni to moje[emoji5]️ takze wchodząc do lekarza az mnie brzuch i zebra bolały. Ogolnie ktg okey, wszelkie przepływy rownież, szyjka sie nic nie skróciła i trzyma. Wody maja dobry poziom jak na moja cukrzyce to sa idealne. Takze termin cc na 21 mam jednak liczyłam na wcześniejsza datę ale doktorek mi wytłumaczył ze lepiej dla mnie i dziecka bedzie jak wytrzymamy jeszcze. Takze trudno sie mowi wytrzymamy.... Ni chyba ze cos wczesniej sie bedzie działo .

Tulka gratulacje:-):-)

No porody ida parami :D
Obudzily mnie skurcze ale poki co.to sobie leze,moze jeszcze zasne bo sa nie regularne.
Ale juz wiem co to znaczy.

Dziewczyny musze was nadrobic, ale to jutro, dzis jestem wykonczona i ide spac. Kaha nie jedz zbyt szybko do szpitala. Poczekaj na wlasciwe skurcze, botak to bezsensu. Rozpoznasz je na pewno, beda bolec jak nic innego na swiecie.:)

Jakoś przeżyłam noc a już myślałam że to będzie już po, po całym ciężkim dniu. Zmęczona jestem tymi bólami. Cały czas mam parcie na kupę a wczoraj się przeczyscilam. Gratulacje kolejnej mamusi szybkiego powrotu do zdrowia.

reklama
Tulka gratulacje! Mikołajek ładna wagę ma :)

Klaudixxon gratuluję wizyty :) możesz napisać jaki masz poziom wód?

Pycia ja współczuję tych boli i łącze się z Tobą w bólu spojenia.

Mi kręgosłup nawala. Wysprzatalam wczoraj mieszkanie ale nic nie ruszyło. W nocy ani jednego skurczu... no nic jadę do tej głupiej prychodni, oby dziś nie było tak jak wczoraj...

Ostatnia edycja:
Do góry