reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2015

U mnie na razie stop z tym czopem. Boli brzuch i sie spina.
:-) pokorzystalam z zalecen.lekarza wyszczypalam sutki,jutro posprzatam w domu i zobaczymy moze cos ruszy:-)

reklama
Ostatnio cos mało tu sie udzielam[emoji3] wiec dzis nadrabiam!

U mnie dzis wizyta 4h opoźnienia ale to co uśmiałam sie w poczekalni to moje[emoji5]️ takze wchodząc do lekarza az mnie brzuch i zebra bolały. Ogolnie ktg okey, wszelkie przepływy rownież, szyjka sie nic nie skróciła i trzyma. Wody maja dobry poziom jak na moja cukrzyce to sa idealne. Takze termin cc na 21 mam jednak liczyłam na wcześniejsza datę ale doktorek mi wytłumaczył ze lepiej dla mnie i dziecka bedzie jak wytrzymamy jeszcze. Takze trudno sie mowi wytrzymamy.... Ni chyba ze cos wczesniej sie bedzie działo .

Tulka gratulacje:-):-)

No porody ida parami :D
Obudzily mnie skurcze ale poki co.to sobie leze,moze jeszcze zasne bo sa nie regularne.
Ale juz wiem co to znaczy.

Dziewczyny musze was nadrobic, ale to jutro, dzis jestem wykonczona i ide spac. Kaha nie jedz zbyt szybko do szpitala. Poczekaj na wlasciwe skurcze, botak to bezsensu. Rozpoznasz je na pewno, beda bolec jak nic innego na swiecie.:)

Jakoś przeżyłam noc a już myślałam że to będzie już po, po całym ciężkim dniu. Zmęczona jestem tymi bólami. Cały czas mam parcie na kupę a wczoraj się przeczyscilam. Gratulacje kolejnej mamusi szybkiego powrotu do zdrowia.

reklama
Tulka gratulacje! Mikołajek ładna wagę ma :)

Klaudixxon gratuluję wizyty :) możesz napisać jaki masz poziom wód?

Pycia ja współczuję tych boli i łącze się z Tobą w bólu spojenia.

Mi kręgosłup nawala. Wysprzatalam wczoraj mieszkanie ale nic nie ruszyło. W nocy ani jednego skurczu... no nic jadę do tej głupiej prychodni, oby dziś nie było tak jak wczoraj...

Ostatnia edycja:
Do góry