reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2015

reklama
Dziewczyny trzymam mocno kciuki za Wasze wizytki !!!
Na badania prenatalne nie trzeba być na czczo
Ja wizytuję w poniedziałek i mam nadzieje że wszystko będzie ok.
Kołtunek czyli u Ciebie płeć się potwierdziła że to synuś ?
Zaglądam do Was cały czas ale ostatnio przeziębiona byłam i mało piszę

Cześć, dziś od rana byłam na badaniach: krew i moczu. Zobaczymy jakie mam wyniki. Po tym uderzyłam do rodzciow na śniadanie, a następnie na zajęcia fitness dla kobiet w ciąży. Zajęcia super, relaksacyjno-rozciągające. Była też dziewczyna w 5mcu i ma spory brzuszek. Teraz leniu****emy :-) Szczęśliwego trzynastego!

Nie wyrabiam za wami... Moje dziecię dopiero poszło spać a ja padam na pysk...

Współczuję wam tych alergii.

Mnie bardzo boli kręgosłup a jeszcze młodego trzeba dźwigać :-(
Może w weekend uda mi się trochę nadrobić. Pozdrawiam :-)

witam ja juz po prenetalnych i jest wszystko ok malenswo rosnie jak na drozdzacg fikolki robi ale niestety nie chcialo sie pokazac i nie wiem jeszcze jak plec ale to malo wazne najwazniejsze ze drowo sie rozwija a jesli chodzi o wyniki morfologii i moczu to mam lepsze niz robilam na poczatku

Na dzień dobry chciałam zarzucić wydaje mi się świetny pomysł który podgladnelam u dziewczyn z lutego 2015 a mianowicie abyśmy każda pochwalily się swoim brzusiem.
Jak brzusie Wasze aktualnie się prezentują? Widać już piłeczkę czy tak jak u mnie klopsik.Z racji poxnej pory fotkę podeslę jutro z rano.Wogóle zamierzam zrobić sobie pamiątkę rosnącego brzusia i regularnie pstrykac mu focie z profilu.Co uważacie ?

reklama
czesc.

Wczoraj bylam na genetycznym badaniu. wynik za ponad miesiac.

Agusiaczek ja nie mialam prenatalnych. Mialam badania genetyczne.

pogoda sie u nas popsula, wczoraj bylo tak zimno ze wychodzić mi sie nie chcialo.

co do wielkosci brzucha. Moj widac ze to ciązowy od ok 9 tc. obecnie jak na 13 tc jest ogromny. ale ja w poprzednich ciązach mialam gigantyczny brzuch.. wiec chyba taka moja uroda. Ale jest jeden plus.. rozpinam kurtke i w kolejkach nie stoje, w mpk siedze :)

Do góry