reklama
maggie2205
Fan(ka)
Dziewczyny trzymam mocno kciuki za Wasze wizytki !!!
Na badania prenatalne nie trzeba być na czczo
Ja wizytuję w poniedziałek i mam nadzieje że wszystko będzie ok.
Kołtunek czyli u Ciebie płeć się potwierdziła że to synuś ?
Zaglądam do Was cały czas ale ostatnio przeziębiona byłam i mało piszę
Na badania prenatalne nie trzeba być na czczo
Ja wizytuję w poniedziałek i mam nadzieje że wszystko będzie ok.
Kołtunek czyli u Ciebie płeć się potwierdziła że to synuś ?
Zaglądam do Was cały czas ale ostatnio przeziębiona byłam i mało piszę
agusiaczek30
http://www.suwaczki.com/t
ale jak oni to stwierdzili ze wyplywaly ci wody plodoweTrzymam kciuki za wizyty! i czekamy na wieści
U nas ok, mały rośnie, miałam podejrzenie wypływania wód ale zrobili badania i niby ok mam obserwować.
Miłego dniaja właśnie pije kawkę i zagryzam czekoladą z linda z truskawkami ale pyszneeee
na20taliii
Fanka BB :)
Cześć, dziś od rana byłam na badaniach: krew i moczu. Zobaczymy jakie mam wyniki. Po tym uderzyłam do rodzciow na śniadanie, a następnie na zajęcia fitness dla kobiet w ciąży. Zajęcia super, relaksacyjno-rozciągające. Była też dziewczyna w 5mcu i ma spory brzuszek. Teraz leniu****emy :-) Szczęśliwego trzynastego!
Nie wyrabiam za wami... Moje dziecię dopiero poszło spać a ja padam na pysk...
Współczuję wam tych alergii.
Mnie bardzo boli kręgosłup a jeszcze młodego trzeba dźwigać :-(
Może w weekend uda mi się trochę nadrobić. Pozdrawiam :-)
Współczuję wam tych alergii.
Mnie bardzo boli kręgosłup a jeszcze młodego trzeba dźwigać :-(
Może w weekend uda mi się trochę nadrobić. Pozdrawiam :-)
agusiaczek30
http://www.suwaczki.com/t
witam ja juz po prenetalnych i jest wszystko ok malenswo rosnie jak na drozdzacg fikolki robi ale niestety nie chcialo sie pokazac i nie wiem jeszcze jak plec ale to malo wazne najwazniejsze ze drowo sie rozwija a jesli chodzi o wyniki morfologii i moczu to mam lepsze niz robilam na poczatku
Na dzień dobry chciałam zarzucić wydaje mi się świetny pomysł który podgladnelam u dziewczyn z lutego 2015 a mianowicie abyśmy każda pochwalily się swoim brzusiem.
Jak brzusie Wasze aktualnie się prezentują? Widać już piłeczkę czy tak jak u mnie klopsik.Z racji poxnej pory fotkę podeslę jutro z rano.Wogóle zamierzam zrobić sobie pamiątkę rosnącego brzusia i regularnie pstrykac mu focie z profilu.Co uważacie ?
Jak brzusie Wasze aktualnie się prezentują? Widać już piłeczkę czy tak jak u mnie klopsik.Z racji poxnej pory fotkę podeslę jutro z rano.Wogóle zamierzam zrobić sobie pamiątkę rosnącego brzusia i regularnie pstrykac mu focie z profilu.Co uważacie ?
reklama
czesc.
Wczoraj bylam na genetycznym badaniu. wynik za ponad miesiac.
Agusiaczek ja nie mialam prenatalnych. Mialam badania genetyczne.
pogoda sie u nas popsula, wczoraj bylo tak zimno ze wychodzić mi sie nie chcialo.
co do wielkosci brzucha. Moj widac ze to ciązowy od ok 9 tc. obecnie jak na 13 tc jest ogromny. ale ja w poprzednich ciązach mialam gigantyczny brzuch.. wiec chyba taka moja uroda. Ale jest jeden plus.. rozpinam kurtke i w kolejkach nie stoje, w mpk siedze
Wczoraj bylam na genetycznym badaniu. wynik za ponad miesiac.
Agusiaczek ja nie mialam prenatalnych. Mialam badania genetyczne.
pogoda sie u nas popsula, wczoraj bylo tak zimno ze wychodzić mi sie nie chcialo.
co do wielkosci brzucha. Moj widac ze to ciązowy od ok 9 tc. obecnie jak na 13 tc jest ogromny. ale ja w poprzednich ciązach mialam gigantyczny brzuch.. wiec chyba taka moja uroda. Ale jest jeden plus.. rozpinam kurtke i w kolejkach nie stoje, w mpk siedze