. Mysle, ze z lucja bedzie podobnie....nie ma co porownywac i scigac sie ktore dziecko szybciej bedzie zalatwialo sie poza pieluchami... wydaje mi sie, ze nie to jest najwazniejsze. Mi calkowicie nie przeszkadza, ze lucja obecnie robi do pieluchy i nie rozumiem stwarzania takiego cisnienia na to....
Nikt nie robi ciśnienia ale jak dziecko chce to uczyć warto Szymek ma takie dni że zużywa jedną czasami dwie pieluchy bo reszta to nocnik .. szczególnie qpa jest dla mnie wazna w tym nocniku bo jakoś teraz jeszcze bardziej przeszkadza mi jej zapach
dobra dziewczyny a zostajac przy temacie pieluch, jaki rozmiar kupujecie maluszkom?? mala zaczyna wyrastac z rozmiaru 5 (i pampers i huggies), starsza nigdy do 6 nie doszla ...
U mnie 4+ to ile ona waży ? bo przecież Szymek to olbrzym
Isunia, Mat nosi 4+.
A mam inne pytanie, wasze dzieci noszą kapcie? Jest taka teoria zeby dziecko jak najdłużej chodziło na bosaka, ale Mat sama chce zakładać sobie kapcie i widze ze sie w nich lepiej, stabilniej czuje - ona ma takie sandałki bartak za kapcie, ale zaraz wyrośnie z nich i nie wiem co jej kupic.
U mnie w domu jest w sumie dośc chłodno bo jakby tak nagrzać na full to byśmy z torbami poszli i ostatnio kapcie zakładam zreszta to jeszcze takie z nauki chodzenia zostały bo kupiłam wtedy skórkowe buciki i takie kapcie a było gorąco więc ganiał w tym . I teraz własnie po domku w nich biega , jak wyrośnie to kupię tez takie
DARIA SUPER PAPUTKI ZETPOL ROZ.20 z wkładką (836424023) - Aukcje internetowe Allegro
tylko moje mają jeszcze wyciete palce . i firma jakaś inna .. ale chciałam tylko model pokazać . czasami też gania w skarpetkach a ABS