reklama
Panta
Mama Majeczki
hej, mialam teraz w weekend wesele kuzyna, i w koncu sie porzadnie pobawilam przez cala noc bez malej! zabralismy ja na poprawiny, i o dziwo mnostwo osob do niej ciagle podchodzilo, muzyka grala a ona usmiechnieta! smialam sie ze porwali by mi dziecko, a ona nawet by nie plakala...
Panta
Mama Majeczki
hej co tam u waszych szkrabkow>? Majka od kilku dni wstaje mi w lozeczku. I potrafi naprawde dlugo stac... najgorsze jest to ze czasem wstaje w druga strone, i lize mi sciane!
Chcialam sie jeszcze zapytac, czy uzywacie niekapkow? jak tak to jakiej firmy, bo ja mam babyono i niebardzo jestem zadowolona, moze cos doradzicie?
Chcialam sie jeszcze zapytac, czy uzywacie niekapkow? jak tak to jakiej firmy, bo ja mam babyono i niebardzo jestem zadowolona, moze cos doradzicie?
Majeczka32
Jestem szczęśliwa :)))
Hej Maurycy używa takiego niekapka:
NUBY KUBEK NIEKAPEK (626719135) - Aukcje internetowe Allegro
I sprawdza się super,ma silikonowy ustnik i jest ok.
NUBY KUBEK NIEKAPEK (626719135) - Aukcje internetowe Allegro
I sprawdza się super,ma silikonowy ustnik i jest ok.
reklama
KarinaNieZie
Wrześniowe mamy'08
Ja mam tez te niekapki NUBY ale srednio z nich jestem zadowolona - ten niekapek to raczej jest dosc kapek
Ale jedyne prawdziwe niekapki maja twarde ustniki - ja mam takie Tchibo i Mothercare i jestem zadowolona z nich bardzo.
Ale jedyne prawdziwe niekapki maja twarde ustniki - ja mam takie Tchibo i Mothercare i jestem zadowolona z nich bardzo.
Podziel się: