Jasiu przez jakiś czas przesypiał od 20-ej do 5-ej. ok. 18-ej jadł moje mlesio a przed spaniem kaszkę. Niestety od jakiś 2 tygodni budzi się ok. północy na jedzenie. czyżby przestał się najadać? zwiększyć ilość kaszki (robię na 150 ml)?
reklama
O
Olena262
Gość
welonka12 wszystkiego naj dla twojego synusia z okazji 8-miomiesięcznicy
hania73 życzę z całego serduszka zdrówka dla twojego synka
hania73 życzę z całego serduszka zdrówka dla twojego synka
Panta
Mama Majeczki
Hania my tez trzymamy kciuki za Waszego synka, rehabilitacja dziala cuda, naprawde
Nasza Maja urodzila sie 13 wrzesnia, ciekawe czy ktoras z Waszych pociech tez?
Dodam jeszcze ze byla to 5,40 nad ranem
Przedwczoraj Majka wstala sama w lozeczku, a wczoraj dokonala tego kilka razy, jejku jak te dzieciaczki szybko rosna!
I mam do Was pytanie, dotyczace aspiratorow do nosa: czy ktos ma moze aspirator mechaniczny? czyli taki na baterie czy na prad, a nie na usta Bo chcialam kupic i sie zastanawiam... Mam fride, ale obawiam sie ze przez nia sie od malej zarazam za kazdym razem jak ma katar, i zaczelo mnie to irytowac...
Nasza Maja urodzila sie 13 wrzesnia, ciekawe czy ktoras z Waszych pociech tez?
Dodam jeszcze ze byla to 5,40 nad ranem
Przedwczoraj Majka wstala sama w lozeczku, a wczoraj dokonala tego kilka razy, jejku jak te dzieciaczki szybko rosna!
I mam do Was pytanie, dotyczace aspiratorow do nosa: czy ktos ma moze aspirator mechaniczny? czyli taki na baterie czy na prad, a nie na usta Bo chcialam kupic i sie zastanawiam... Mam fride, ale obawiam sie ze przez nia sie od malej zarazam za kazdym razem jak ma katar, i zaczelo mnie to irytowac...
A ja mam takie pytanie : słyszłam, że jak po szczepince na gruźlicę nie ma śladu to trzeba je powtórzyć. A w przychodni mi powiedzieli, że nie zrobią powtórnego, bo nie mają takiego zalecenia.
Jak to jest w Waszym przypadku?
Jak to jest w Waszym przypadku?
olena- dzięki za życzenia dla małego :-):-):-)
bergamotka- u nas w przychodni też tak muwia bo kolezanka sie pytała ,i tak to jest nic nie wiadomo
panta- twoja juz wstaje?? niezle mój dopiero nauczył sie raczkowac albo raczej biega ytak szybko raczkuje ihhihiih oj te dzieci rosna w szybkim tepie anie się obejrzymy a będą pyskować ihihih
bergamotka- u nas w przychodni też tak muwia bo kolezanka sie pytała ,i tak to jest nic nie wiadomo
panta- twoja juz wstaje?? niezle mój dopiero nauczył sie raczkowac albo raczej biega ytak szybko raczkuje ihhihiih oj te dzieci rosna w szybkim tepie anie się obejrzymy a będą pyskować ihihih
reklama
aniach
Mama-maj 94i wrzesień 08
hania73-witaj,fajnie sie twoje dzieciaczki porodziływidze że masz też córke nastolatke ja też mam Patrycje w maju skończy 15 lat. jak jest u ciebie bo moja to bardzo mi pomaga a twoja?
Podziel się: