reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe dzieciaczki- pielęgnacja, karmienie, rozwój

reklama
hej, mialam teraz w weekend wesele kuzyna, i w koncu sie porzadnie pobawilam przez cala noc bez malej! zabralismy ja na poprawiny, i o dziwo mnostwo osob do niej ciagle podchodzilo, muzyka grala a ona usmiechnieta! smialam sie ze porwali by mi dziecko, a ona nawet by nie plakala...

hania73- dobra robota, hehe:-D:-D my z druga córeczką też się "wstrzeliliśmy" prawie że w drugie urodziny pierwszej. pisze prawie że, bo dzieli ich jeden dzień:)

moja meza mówi ze dzieci to powinny sie rodzic w 9 miesiącu (czyli wrzesniu) a ze takiego samego dnia to juz tylko on wie jak zrobic i nie chce zdradzac patentu hi hi hi

hej co tam u waszych szkrabkow>? Majka od kilku dni wstaje mi w lozeczku. I potrafi naprawde dlugo stac... najgorsze jest to ze czasem wstaje w druga strone, i lize mi sciane!:szok:
Chcialam sie jeszcze zapytac, czy uzywacie niekapkow? jak tak to jakiej firmy, bo ja mam babyono i niebardzo jestem zadowolona, moze cos doradzicie?

reklama
Ja mam tez te niekapki NUBY ale srednio z nich jestem zadowolona - ten niekapek to raczej jest dosc kapek:baffled:
Ale jedyne prawdziwe niekapki maja twarde ustniki - ja mam takie Tchibo i Mothercare i jestem zadowolona z nich bardzo.

Do góry