reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe dzieciaczki- pielęgnacja, karmienie, rozwój

dziewczyny zauważyłam u Asi plamki na szyi,za uszami,na główce i pojawiło się także spore zaczerwienienie na policzku.wydaje mi sie że to skaza białkowa,jutro idziemy do lekarza,bo już kompletnie nie wiem co robic. slyszalam ze kiedys rozwadnialo sie mleko dla niemowlat.kurde czuje sie fatalnie ,bo mimo zawodu jak chodzi o moje dziecko to nagle mam wielka dziure w glowie.nie wiem jak jej pomóc.macie jakies pomysly?widze ze niektore z was przerobily juz to,podzielcie sie wiedza :baffled:

reklama
Karina, do tej pory nie bylo żadnych podstaw zeby twierdzić, ze ma alergię, ale cztery razy dostala Enfamil i dwa razy po godzinie od jego zjedzenia bardzo zaczela wymiotoac, dlatego nie sadze zeby to byla kwestia smoczka. Znowu zadzwonie do lekarza, moze bedzie mial leprzy pomysł niz Nutramigen. :-(

Hej mój Dawidek od wczoraj strasznie ulewa, nie odbija mu się po jedzeniu, później po godzinie odlewa mu się jedzonko czy picie. Wczoraj także zauważyłam zaczerwienione policzki oraz wysypke na szyji i za uszkami nie wiem co to może być, martwie się tym zwracaniem mleczka.

Caroline - Sasha też zaczął ulewać. Nie są to duże chlusty, ale wcześniej nie ulewał wcale. Sama nie wiem co to, bo dalej karmię piersią a diety nie zmieniałam jakoś drastycznie.

To tak jak u Nas nie wiem co się dzieję poczekam jeszcze te dni i zobaczymy. Dzisiaj Dawid już śpi 4 godzinę!!! Nie do wiary :) Co on będzie robił w nocy hehe :) Pozdrawiam

reklama
dziewczyny moja Łucja drugi dzien jeden policzek ma mocno czerwony a drugi normalny...wiec alergia pokarmowa odpada bo wtedy to bylyby obydwa czerwone i sama nie wiem od czego to moze byc...zobaczcie same...hmmm :( i co dziwne ten jeden czerwony policzek ma strasznie cieply...a ten drugi nie...:confused::dry:

Załączniki

• 100_3628.jpg
    100_3628.jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 24
  • 100_3630.jpg
    100_3630.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 22
Do góry