aniam 5? ja sobie 3 nie wyobrazam a co mowic o 5 ...a ostatnio w rozmowach w toku pokazywali rodzine gdzie kobieta urodzila 16 dzieci! polowe z tego w domu...ciekawe dlaczego heh...po ktoryms to juz pyk pyk i urodzone
reklama
aniach
Mama-maj 94i wrzesień 08
Kinga- nie wyovrazam sobie byc 16 razy w ciąży
Kate- bo to zawsze tak jest, ze facet chce miec syna, ale jak sie coreczka urodzi to swiata poza nia nie widzi
Kate- bo to zawsze tak jest, ze facet chce miec syna, ale jak sie coreczka urodzi to swiata poza nia nie widzi
aniach ja tez sobie nie wyobrazam ani 16 razy ani wiecej niz 2 zreszta co do tamtej kobiety przez 24 lata albo w ciazy albo w pologu...istny koszmar...aaaa i dziekuje bardzo za zaproszenie
welonka mi tez dwojka wystarczy....w ogole uwazam ze nie sztuka jest miec nie wiadomo ile dzieci, bo to to kazdy moze sobie sprawic...
welonka mi tez dwojka wystarczy....w ogole uwazam ze nie sztuka jest miec nie wiadomo ile dzieci, bo to to kazdy moze sobie sprawic...
KarinaNieZie
Wrześniowe mamy'08
A wiecie ze my z Adamem chcielismy miec 2 dziewczynki, zawsze mi sie marzyly takie 2 siostrzyczki... ale teraz b sie ciesze ze mam jednak chlopca, mam swojego malego mezczyzne - to moj maly rycerzyk hehe:-)
Kate - masz racje, tak naprawde to jak sie dziecko widzi juz na USG to juz jest milosc od pierwszego wejrzenia i plec nie jest wcale wazna
Kate - masz racje, tak naprawde to jak sie dziecko widzi juz na USG to juz jest milosc od pierwszego wejrzenia i plec nie jest wcale wazna
aniach
Mama-maj 94i wrzesień 08
aniach aaaa i dziekuje bardzo za zaproszenie
Nie ma za co:-) przeciez się znamy:-):-)
Karina- no jasne, ze już w takiej małej fasolce mozna się zakochac, a płeć jest już wtedy nie ważna
Kinga- masz racje nastukać to każdy umie tyle tylko że puzniej tym dzieciom trza byt zapewnić a nie biede klepać
Aniach- masz racje facet chce mieć synka a jak się nam pierwsza córka urodziła to świata po za nią nie widzi ..Typowa córeczka tatusia..
Aniach- masz racje facet chce mieć synka a jak się nam pierwsza córka urodziła to świata po za nią nie widzi ..Typowa córeczka tatusia..
aniach
Mama-maj 94i wrzesień 08
aniam- no właśnie, a szczególnie jak sie ma takiego słodkiego synka jakiego ty masz;-)
reklama
eeehh no co jet dziewczyny, tylko ja się pisze na trzeciego bobaska (oczywiście za kilka lat żeby nie było;-))
nie ważne chłopak, czy dziewczynka- kocha się tak samo mocno
mój P. chciał mieć drugiego synka, a urodziła się ola i chodzi teraz dumny jak paw, bo ma trzy dziewczyny w domu
nie ważne chłopak, czy dziewczynka- kocha się tak samo mocno
mój P. chciał mieć drugiego synka, a urodziła się ola i chodzi teraz dumny jak paw, bo ma trzy dziewczyny w domu
Podziel się: