reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe dzieciaczki- pielęgnacja, karmienie, rozwój

aniam 5? ja sobie 3 nie wyobrazam a co mowic o 5 ;)...a ostatnio w rozmowach w toku pokazywali rodzine gdzie kobieta urodzila 16 dzieci! polowe z tego w domu...ciekawe dlaczego heh...po ktoryms to juz pyk pyk i urodzone :)

reklama
Kinga-oglądałam te rozmowy w toku niezłe były,i to samo se pomyślałam że te porody to u niej były expresowe:-D:-D

mi 2 starczy więcej narazie nie planuje hihi

Kinga- nie wyovrazam sobie byc 16 razy w ciąży:szok:

Kate- bo to zawsze tak jest, ze facet chce miec syna, ale jak sie coreczka urodzi to swiata poza nia nie widzi:-D

aniach ja tez sobie nie wyobrazam ani 16 razy ani wiecej niz 2 ;) zreszta co do tamtej kobiety przez 24 lata albo w ciazy albo w pologu...istny koszmar...aaaa i dziekuje bardzo za zaproszenie :)

welonka mi tez dwojka wystarczy....w ogole uwazam ze nie sztuka jest miec nie wiadomo ile dzieci, bo to to kazdy moze sobie sprawic...

A wiecie ze my z Adamem chcielismy miec 2 dziewczynki, zawsze mi sie marzyly takie 2 siostrzyczki... ale teraz b sie ciesze ze mam jednak chlopca, mam swojego malego mezczyzne - to moj maly rycerzyk hehe:-)

Kate - masz racje, tak naprawde to jak sie dziecko widzi juz na USG to juz jest milosc od pierwszego wejrzenia i plec nie jest wcale wazna :tak:

Kinga- masz racje nastukać to każdy umie tyle tylko że puzniej tym dzieciom trza byt zapewnić a nie biede klepać:sorry::sorry:
Aniach- masz racje facet chce mieć synka a jak się nam pierwsza córka urodziła to świata po za nią nie widzi ..Typowa córeczka tatusia..

Karina - sama mówiłaś że Gabi uwielbia byc z A.. a teraz Ty masz swojego syneczka mamusi :)..

U nas też miała byc córeczka a teraz sobie nie wyobrażam żeby to nie był Szymek tylko córka

reklama
eeehh no co jet dziewczyny, tylko ja się pisze na trzeciego bobaska:-D (oczywiście za kilka lat:-p żeby nie było;-))

nie ważne chłopak, czy dziewczynka- kocha się tak samo mocno:)

mój P. chciał mieć drugiego synka, a urodziła się ola:) i chodzi teraz dumny jak paw, bo ma trzy dziewczyny w domu:-p

Do góry