reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe dzieciaczki- pielęgnacja, karmienie, rozwój

reklama
Gagunia - Tak, tak sasiadko:-)
Musimy sie kiedys na spacerek umowic:-)

Karina - ale super :-D:-D ja bardzo chetnie, musimy sie kiedys zgadac :happy: w ktorej czesci tarchomina mieszkasz? Ja niedaleko piotra i pawla, jakies 200 m wlasciwie :happy:

aniam - ale przesliczny ten Twoj maly!!! Ile ma wlosow, szok !!! :szok: piekny :-) a czemu robilas mu USG? jakie wskazanie bylo? aaa, i dzieki za info dzis, musze sie kiedys wybrac, ale moze w drugiej polowie listopada, maz juz wtedy w poniedzialki bedzie pracowal z domu, to ja uciekne z rana na godzinke :-D:-D moze razem sie kiedys wybierzemy ? :happy:

Jak wy macie super z tymi spotkaniami!:blink:

Marta- ja miałam husteczki z Pampersa, z Happy i z Dzidziusia, teraz używam Johnsons-a, więc jak narazie testuje:tak: ale Huggies-a jeszcze nie próbowałam;-)

gagunia - w enelu gdzie chodze zlecają profilaktycznie USG ciemiączkowe i brzuszka , neorologa i badanie moczu ( niedługo będę łąpała he he) , a co do ciuszków to pewnie , wkońcu już raz razem byłyśmy nawet o tym nie wiedząc :-D:-D

gagunia - w enelu gdzie chodze zlecają profilaktycznie USG ciemiączkowe i brzuszka , neorologa i badanie moczu ( niedługo będę łąpała he he) , a co do ciuszków to pewnie , wkońcu już raz razem byłyśmy nawet o tym nie wiedząc :-D:-D

aniam - ja tez bede niedlugo lapala siuski, ale pewnie w woreczek, mam nadzieje ;-)
a z ciuszkami to niezle wyszlo wtedy :-D

karina - to gdzies w okolicy pasleckiej, tak? i gdzie tam chodzisz na spacerki? :happy:

Martuska90 - witaj wsrod wrzesnioweczek :-)

reklama
martuska witaj :-)

aniach ja już testowałam HUGGISA i się rozczarowałam bo są jak mokry papier toaletowy, sztywne i jak się wyciągają to potrafią się przerwać.
ja używam NIVEA Sensitive i dla mnie są super bo nie perfumowane, fajnie wszystko zbierają

Do góry