reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe dzieciaczki- pielęgnacja, karmienie, rozwój

no my tez idziemy nie długo na szczeponke oropieństwo :crazy::baffled: ale trza to trza :tak::tak: a ile warzy mój to niewiem 2 miesiące temu ważył 11 kg teraz nieiwem zobaczymy jak pójdę na bilans :-):-)

reklama
Hania ma 76 cm i waży niecale 9 kg:tak:, szczepienie dopiero jak skończy nam się choróbsko - mamy dwa tygodnie odczekąc więc wyjdzie 13 m-c:tak:

My przed bilansem ale za to byłyśmy u pediatry bo mała w środę dostała katar i gorączkę 38.8 :(( teraz już lepiej ale nie wiem skąd moja Pysia to złapała. Nie było nas troszkę i nie wiem czy wspominałam ale my od początku września chodzimy :)), mamy ząbka i kolejne rosną na górze:))

ja tez mam zamiar kupic tran, daje jeszcze lacidobaby, ale jak mi sie skonczy paczka to przestane, bo to po grypie jelitowej daje na wzmocnienie.

A moja mała od dzisiaj popołudnia chodzi sama wczoraj było tylko parę kroczków ewentualnie przy ścianie i meblach a dzisiaj spacery po całym mieszkaniu jestem w szoku. Pozdrawiam

reklama
U mnie było identycznie z chodzeniem najpierw przy meblach potem parę kroczków a następnego dnia zaskok - piesze wycieczki po mieszkaniu.

Do góry