reklama
Nie czekałam do jutra,wieczorem byliśmy u lekarza bo temperatura podskoczyła do 40°C .
Lekarz stwierdził zapalenie ucha i niestety antybiotyk:-(.Trochę mnie to zdziwiło,bo słyszałam ze zapalenie ucha strasznie boli,a ona nawet nie płakała.
Mamy tez zrobić badanie moczu.
Lekarz stwierdził zapalenie ucha i niestety antybiotyk:-(.Trochę mnie to zdziwiło,bo słyszałam ze zapalenie ucha strasznie boli,a ona nawet nie płakała.
Mamy tez zrobić badanie moczu.
No moja też niestety miała zapalenie ucha na skutek katarku. U nas zaczęło się w ubiegłym tygodniu mała w nocy w środę dostała 39 stopni gorączki i udaliśmy się z nią do ambulatorium a tam jak zwykle siedział nie kompetentny typ i powiedział że on tu nic nie widzi mam dać czopek to przejdzie i odesłał nas do domu. Noc oczywiście zarwana bo mała dostała takiego kataru, że się dusiła. Na drugi dzień na wizycie moja pediatra powiedziała że gdyby typ zareagował jak trzeba i coś przepisał stan by się nie pogorszył i tak doszło ucho i gardło i bez antybiotyku się nie obyło. Niestety trochę katarek do dziś nam został. Jeżeli do poniedziałku nie przejdzie idę znów do lekarza. Biedne te nasze maluszki (((.
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
witam drogie mamusie dawno mnie tu nie było i dlatego życzę wszystkim roczniaczkom duzo zdrówka i duże gratki za samodzielne kroczki (ja poczułam radość z pierwszych kroków jak mały miał 9 miesięcy)
Mam pytanie dajecie jeszcze witaminke D dla dzieciaczków.
Mam pytanie dajecie jeszcze witaminke D dla dzieciaczków.
reklama
Panta
Mama Majeczki
ja tez daje tran, jest to tran norweski o smaku cytrynowym, polecam
Co do chodzenia to przecietnie dzieci zaczynaja chodzic w 13 miesiacu, ale jak widac po naszych dzieciach to kazdemu wychodzi inaczej Maja pierwsze kroki ma za soba, ale i tak woli chodzic za raczke.
Co do chodzenia to przecietnie dzieci zaczynaja chodzic w 13 miesiacu, ale jak widac po naszych dzieciach to kazdemu wychodzi inaczej Maja pierwsze kroki ma za soba, ale i tak woli chodzic za raczke.
Podziel się: