reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe brzuszki :)

atagaa piękny brzuchacz!

lady agnes nic się nie martw, u mnie też jak patrze z góry to jeszcze mi cycki brzuch zasłaniają;-) ale i na nas przyjdzie pora

reklama
Olasec super brzusio ! i aż się łza w oku kręci na widok tej główki :tak:

atagaa super ! już nie da się ukryć ! :laugh2:

A to mój :D 23tc

20150520_183745.jpg

Załączniki

• 20150520_183745.jpg
    20150520_183745.jpg
    10,9 KB · Wyświetleń: 79
  • 20150520_183745.jpg
    20150520_183745.jpg
    11,1 KB · Wyświetleń: 94
Dokładnie ;) chyba każdej z nas ciężko juz by było ukryć ciaze :p i pomyśleć ze dopiero w sumie w tym okresie maluszki zaczną bardziej przybierać na wadze i powiększać nam brzuszki ;)

Ostatnia edycja:
teraz to mamy brzuszki, za jakiś czas będziemy się toczyć jak beczki :D w sumie to powoli zaczynam już tak się czuć :p chód wolny ciążowy, zadyszka po kilku metrach i błysk w oku jak się zobaczy miejsce gdzie można przysiąść choć na chwile :D

Ale wiecie co... nie wiem czy Wy też tak macie że wieczorem mam większy brzuszek niż rano :tak: i bywają też dni że mam malutki a dni że mnie wypcha jak by mnie bąk ukąsił haha

reklama
Do góry