reklama
Jolka6621
Fanka BB :)
Aali- tak było w pierwszej ciąży, tyle, że gdzieś na takim etapie, jak teraz jestem ;-)
M
Mka10
Gość
Wiola ślicznie wyglądacie!
Jola, nie zauważyłam, że już masz dziecko. Jesteś chyba Kochana ewenementem bo zazwyczaj kolejne ciąże to już w ogole są wcześniej widoczne i szybciej wysadza brzuszki. Taka widocznie Twoja natura Też bym chyba wolała mieć taki niż taki balon
Jolka6621
Bratowa mojego m też jest w drugiej ciąży i jest w 13 t.c. a już u niej sporo widać. Wydaje mi się, że to pewnie kwestia mięśni, bo ćwiczyłam wcześniej, ale nie jakoś super regularnie. A teraz mam też sporo ruchu przy małym i dźwigam go, a to jednak 13 kg, więc mięśnie pracują ;-)
Bratowa mojego m też jest w drugiej ciąży i jest w 13 t.c. a już u niej sporo widać. Wydaje mi się, że to pewnie kwestia mięśni, bo ćwiczyłam wcześniej, ale nie jakoś super regularnie. A teraz mam też sporo ruchu przy małym i dźwigam go, a to jednak 13 kg, więc mięśnie pracują ;-)
Dziewczyny dziękuje za miłe słowa
Ciekawe od czego to zależy hmm, ja przed ciąża regularnie zawodowo cwiczylam, teraz nadal ćwicze ale juz coraz mniej. Brzuch mi wysadzil jak nic heeh
anula09 super brzusio!!
jolka6621 serio gdybym nie wiedziała nie wiem czy bym wpadła na to że jesteś w ciąży! a w ogóle to w 1 podobno tylko późno widać.. a tu psikus! ciesz się! mniej do noszenia
wiola84 ale z Cibie pozytywna babka!! pięknie wyglądasz!! tak kwitnąco
też nie wiem o co chodzi z tymi brzuchami, ale mam wrażenie że mój znowu urósł!
same zobaczycie tylko zdjęcie jutro Wam wrzucę!
jolka6621 serio gdybym nie wiedziała nie wiem czy bym wpadła na to że jesteś w ciąży! a w ogóle to w 1 podobno tylko późno widać.. a tu psikus! ciesz się! mniej do noszenia
wiola84 ale z Cibie pozytywna babka!! pięknie wyglądasz!! tak kwitnąco
też nie wiem o co chodzi z tymi brzuchami, ale mam wrażenie że mój znowu urósł!
same zobaczycie tylko zdjęcie jutro Wam wrzucę!
maggie2205
Fan(ka)
Dziewczyny ale macie super brzuszki zgrabne fajne, Jolka po Tobie nic nie widać ja to normalnie jak armata już wyglądam
reklama
aneta1991
Dziewczyny co do brzuszków, mam pytanie : ile przytyłyście ? Oczywiście zdaję sobie sprawę, że każda ma inny tryb, inaczej znosi ciąże, je, prowadzi aktywność fizyczną. Bardziej chodzi mi o to jak prawidłowo tyć :-).