reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe brzuszki :)

reklama
Wiola, Ania, Jola super brzuszki :) Jakie zgrabne jesteście, aż zazdraszczam :) Ja taka kulka, że patrzeć w lustro nie mogę. Jola, jeszcze Ci urośnie i to pewnie będzie prawie z dnia na dzień. Pozdrawiam :)

Jola, nie zauważyłam, że już masz dziecko. Jesteś chyba Kochana ewenementem bo zazwyczaj kolejne ciąże to już w ogole są wcześniej widoczne i szybciej wysadza brzuszki. Taka widocznie Twoja natura :) Też bym chyba wolała mieć taki niż taki balon ;)

Bratowa mojego m też jest w drugiej ciąży i jest w 13 t.c. a już u niej sporo widać. Wydaje mi się, że to pewnie kwestia mięśni, bo ćwiczyłam wcześniej, ale nie jakoś super regularnie. A teraz mam też sporo ruchu przy małym i dźwigam go, a to jednak 13 kg, więc mięśnie pracują ;-)

Bratowa mojego m też jest w drugiej ciąży i jest w 13 t.c. a już u niej sporo widać. Wydaje mi się, że to pewnie kwestia mięśni, bo ćwiczyłam wcześniej, ale nie jakoś super regularnie. A teraz mam też sporo ruchu przy małym i dźwigam go, a to jednak 13 kg, więc mięśnie pracują ;-)

Dziewczyny dziękuje za miłe słowa :)

Ciekawe od czego to zależy hmm, ja przed ciąża regularnie zawodowo cwiczylam, teraz nadal ćwicze ale juz coraz mniej. Brzuch mi wysadzil jak nic heeh :)

anula09 super brzusio!!

jolka6621 serio gdybym nie wiedziała nie wiem czy bym wpadła na to że jesteś w ciąży! a w ogóle to w 1 podobno tylko późno widać.. a tu psikus! ciesz się! mniej do noszenia :D

wiola84 ale z Cibie pozytywna babka!! pięknie wyglądasz!! tak kwitnąco :D

też nie wiem o co chodzi z tymi brzuchami, ale mam wrażenie że mój znowu urósł!
same zobaczycie tylko zdjęcie jutro Wam wrzucę!

reklama
Dziewczyny co do brzuszków, mam pytanie : ile przytyłyście ? Oczywiście zdaję sobie sprawę, że każda ma inny tryb, inaczej znosi ciąże, je, prowadzi aktywność fizyczną. Bardziej chodzi mi o to jak prawidłowo tyć :-).

Do góry