reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe brzuszki :)

Koniec 22 tygodnia:), maleńka się rozpycha:) fajnie by było założyć wątek zamknięty, mogłybyśmy się bardziej poznać:)

bez tytułu.JPG

Załączniki

• bez tytułu.JPG
    bez tytułu.JPG
    14,4 KB · Wyświetleń: 136
reklama
A tu mój brzuchol 21 tydzień :) też jestem zdania że mogły byśmy zrobić jakąś grupę zamkniętą bo jakoś nie jestem przekonana żeby wstawiać zdjęcia z buzią bo to jednak idzie w internet i każdy może zobaczyć

Załączniki

• brzusioo 23.04.15r.jpg
    brzusioo 23.04.15r.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 118
Milusia, Gosiunia, ale macie już piękne brzuszki :-)

Ja dziś miałam dziwna sytuacje w metrze, ustąpić mi miejsca chciała pani po 60tce... oczywiście młodsi nie, ale morał z tego taki ze brzuszek juz zaczyna być widać ;-)

Super brzuszki już mamy [emoji6]
Lady Agnes, tez myślałam, że nie widac brzuszka, a jak widać to obcy pomyślą, że lekko gruba jestem, a tu Pani z obsługi Zary powiedziała, że ze względu na ciąże mam wejść bez kolejki [emoji6]

Myślałam ze Tylko u mnie tak bardzo widac:) teraz takie najfajniejsze te nasze brzuchy bo jeszcze nie ogromne a widoczne. Jestem jak najbardziej Za zamkniętą grupą.

Milusia, Gosiunia super macie już brzuchacze!

mój też dobrze widoczny, ale na pubicznym zdjeć nie wrzucam, oczywiscie też jestem za jakąś grupą zamkniętą, czasem nawet z pisaniem się cenzuruję, bo to nigdy nie wiadomo kto czyta...

reklama
Do góry