reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe brzuszki i maluszki:) - wątek zdjęciowy :)

O tak pajeczko 9 jak nic:tak:troche ciężko sie juz to nosi a bedzie jeszcze ciężej,ale aby do sierpnia a potem to siadam na kanapie i sie nie podnosze az do porodu:-D

reklama
Beacia ale gigant :) super

Maleństwo nawet nie mów :/ od początku ponad 10kg już postanowiłam nie stawać na wagę tylko u lekarza i zakaz słodkiego, lodów itp.

ja tylko u lekarza się waże. ja 22 maja u gin +6,5kg. teraz 19 ciekawe ile będzie.
a malenstwo to 500g a reszta wody łożysko i tłuszczyk :/

Beacia śliczny i jaki duży

Beacia wow pokazny i słodki bebolek Malenstwo ma sporo miejsca do hasania:-D

Ja tam postanowilam sie od poniedzialku codziennie wazyc bo ostatnio jak zobaczylam ze przez 4 tyg przybylo mi prawie 4 kg to otepialam wiec teraz wole byc przygotowana hehe tym bardziej ze w tym okresie niby brzuszek najszybciej rosnie wiec zobaczymy poki co od poniedzialku 0,3 na + a od poczatku 8,8 kg :/ wiec sie nie martw doti ze Ty 10 kg juz bo jak jak bede w tc co Ty to pewnie Cie przegonie:p a liczylam na to, ze max 14 kg przytyje tak ksiazkowo:-D:-D:-D:-D

O tak pajeczko 9 jak nic:tak:troche ciężko sie juz to nosi a bedzie jeszcze ciężej,ale aby do sierpnia a potem to siadam na kanapie i sie nie podnosze az do porodu:-D

Beaciu
a z synkiem tez miałaś taki??czy mniejszy? bo ja miałam spory z synkiem jak poszukam to wkleje z 7 miesiaca i mialam sporo wód...ale też wszystko szło konkretnie w brzuś

taki miałam w 7 miesiącu...

Uploaded with ImageShack.us
teraz mam zdecydowanie mniejszy:)
Beacia wow pokazny i słodki bebolek Malenstwo ma sporo miejsca do hasania:-D

Ja tam postanowilam sie od poniedzialku codziennie wazyc bo ostatnio jak zobaczylam ze przez 4 tyg przybylo mi prawie 4 kg to otepialam wiec teraz wole byc przygotowana hehe tym bardziej ze w tym okresie niby brzuszek najszybciej rosnie wiec zobaczymy poki co od poniedzialku 0,3 na + a od poczatku 8,8 kg :/ wiec sie nie martw doti ze Ty 10 kg juz bo jak jak bede w tc co Ty to pewnie Cie przegonie:p a liczylam na to, ze max 14 kg przytyje tak ksiazkowo:-D:-D:-D:-D

ja się ważę co tydzień :tak:i tak tydzień po wizycie z 69,8 wzrosło na 71,1 a teraz ważę 70,5
ta wersja jest bardziej optymistyczna :-Dna razie jestem 7,7 kg na +

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dziewczyny weźcie mnie nie straszcie. ja mam na razie 6,5kg na plusie a waga jest z dnia 22 maj. od kwietnia do maja to tylko 0,5kg a teraz ciekawe ile wskoczylo. 19 czerwca sie dowiem

BEACIA niezły!!!:))

Ja od początku ciaży przytyłam dokładnie 8,6 kg czyli prawie ze 9 super:/ takż ejak tak 3 kg w każdym mieisącu to do września przytyję ok 19 bo ja mam 26 wrzesnia termin a mamy dzisiaj 14 czerwiec :0

patrysia widze mamy bardzo podobna sytuacje jesli chodzi o przybieranie hehe to ja tez sie musze liczyc z tym ze ok 20 kg bedzie do przodu łooooo:szok::szok::szok::szok:

reklama
Pajeczko z Alankiem miałam tak samo,bebonek gigant,nawet ordynator sie ze mnie smiał ze widac brzuch,długo,długo nic i dopiero idzie pani Beata:-DChyba juz taka moja uroda brzuszkowa,z obydwoma smykami w 3 miesiacu juz miałam dosyc pokazny brzuch tak mi jakos w ten brzunek idzie i nic na to nie poradze,zreszto wogóle mam tendencje do tycia w brzuchu nawet jak byłam młoda i bardzo szczupła to brzuszeczek zawsze odstawał,:zawstydzona/y:
Jak nie pęknę to sie jakos dotocze do porodu:-D

Do góry