reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe brzuszki i maluszki:) - wątek zdjęciowy :)

Kasieczek a to że się rozrastasz w biodrach chyba dobrze, bo dzieciątko będzie miało więcej miejsca do wyjścia ;)
potem wróci do normy
brzuszek słodziak

reklama
ale jak przebili??

też popieram akcję z odchudzaniem :-D
ja spróbuje poszperać w książkach z technikum to może i diete się ułoży

no jak polożna przebiła :):) potem miałam jeszcze masaż szyjki ze 4 razy cudo normalnie można ściany gryźć ... ale da się przeżyć... wody plodowe to takie ciepełko bylo mile :-D

No tak kochane coraz fajniej się ogląda nasze brzuszki
i coraz chętniej je pokazujemy

a to moja sesja fotograficzna - samodzielna, czyli 28tc.

Zdjęcie nr 2 i 3 pt. Apartamentowiec ***** mojej Zuzi

Zdjęcie nr 1 pt. Ratunku!!! Gdzie są moje stopy :D

śliczny domek :):) i stópki jeszcze widać:)

Wszyscy mają mam i ja;) W pasie 93 więc nie jest tak źle ale kiedyś było 66...i to całkiem nie tak dawno;) zauważyłam że się też w biodrach rozrastam i trochę mnie to dobija:( +8kg na wadze
Zobacz załącznik 474082

superowy domek :)

Joasia_85 przez ostatnie 2 tygodnie przyrost w pasie i na wadze był spokojniejszy więc może mnie nie przegonisz;) podobno 23-26 tydzień to jest taki boom w przybieraniu ciałka;) koszulka od piżamki jest;) jeszcze widzę nie tylko stópki na niej ale pewnie już nie długo :-D

oby :D:D

To wklejam swojego brzucholka a tu drugie tak dla uśmiechu, pozazdrościłam Wam, a tak naprawdę jak stoję prosto to nic już nie widać, musiałam się wychylić, żeby zobaczyć paluszki:-)

sliczne brzusie!
miq- spory i śliczny domek!

Ja pokaże coś innego- wypięte "coś" mojego Synka :-D
IMAG0216.jpg

sliczne brzusie!
miq- spory i śliczny domek!

Ja pokaże coś innego- wypięte "coś" mojego Synka :-D
Zobacz załącznik 474390

no spory spory:)
gorgusia fajnie udało Ci się złapać, moja mała też tak robi, czasami nawet większa górka jest i zastanawiam się co tam wystaje pupa czy główka,ale jak tylko złapię aparat to zaraz się chowa
maleństwo spory macie domek, a ja jak normalnie stoję to zupełnie nic nie widzę, musiałam się sporo odgiąć do tyłu, żeby paluszki upolować

Dziewczynki ładne i sporee brzusie:-):-D

Gorgusia ciekawe co tam wypycha?? ja wczoraj nagralam mojego telefonem fajnie mi brzusio latal,bulgotal:-D chociaz jakos nieidealna ale pamiatka jest mam nadzieje,że jeszcze zdarze cos nagrac:-D

Miq super brzuchol i fajny pępek - ja takiego nie mam :D

Gorgusia to się wypiął ;) super ja też parę razy tak u siebie zauważyłam ale trudno to uchwycić ;)

Malenstwo super brzuszek

reklama
Dziewczyny, ale super te nasze wrześniowe brzuszki :D Wszystkie piękne! :tak: Mniejsze, większe - domki naszych Skarbów!

A to my dziś 25tc+2

25tc+2.jpg25tc+2a.jpg25tc+2b.jpg

No i do naszej kolekcji brzuszków ze stópkami lub bez - swoją drogą wydaje mi się, że to zależy od tego jak się ustawimy :) Na jednych widać więcej na innych mniej... ;-)

DSC_0826.jpg

W obwodzie 87 cm., waga - niestety 5,9 kg - w ciągu tygodnia kilogram :szok: Hahaha, ale ważę tyle samo co z synkiem więc bez paniki! :-D:laugh2::happy::happy2::confused:

Do góry