reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe brzuszki i maluszki:) - wątek zdjęciowy :)

reklama
Śliczne brzuszki:))

MARTUSIA przybij piątkę :D

Co do kreski ja też jej nie mam!!!nie jest to dziwne??z Domisiem i Alankiem miałam a teraz??

Joasia zgrabniutki masz ten brzusio:-)
Martusia ale Ci wypchało brzuchol:-D śliczny!!! i zadna słonica laska jestes tylko brzus duzy
Gorgusia tak jak dziewczyny pisza, Ty to zawsze lasencja jestes:-) nic dodac nic ujac

Ja tez nie mam tej kreski, moj jest owłosiony włoski dęba stają :-D

Dziewczyny tak się chwalicie tymi ślicznymi brzuszkami że ja też postanowiłam Wam pokazać:
Tylko proszę się nie śmiać z mojego pępuszka :-p
To my w 26tc

20120528103.jpg

gorgusia- Twój jest taki malutki jak na 29tc, mój za 3 tygodnie będzie napewno większy od Twojego :tak:

reklama
Zaanetkaa a co Ty chcesz od pepuszka? zreszta ja go nie widze :) super następna zgrabna laska do kolekcji przy Was to człowiek w kompleksy popada :-D
A to My dzis :) czyli 26 tydzien :)

S6305723.jpgS6305708.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry