reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe brzuszki i maluszki:) - wątek zdjęciowy :)

Śliczne brzuszki!
Palemko- piękny kolor sukienki! ja taka różowa lala jestem....
Stokrotka- zgrabny, śliczny brzuszek :)

A dziś i mój dzień na kolejną fotkę :) To już 27tydz wg OM :D
DSC_0857.jpgDSC_0858.jpg

Przepraszam za mało elegancką bieliznę, ale zdjęcia robię rano po przebudzeniu. Zwykle zanim się zestroję :)

reklama
Palma normalnie francja elegancja:-)
Stokrotka wydaje mi sie ,że zdjecie takie zrobiłas,że brzus mniejszy sie wydaje pstryknij może z innego kąta albo stan dalej
Gorgusia fajny i zgrabny :) juz masz 27tydz wiec sie ciesz,że wielgachny nie jest :-D

Dzięki Dziewczyny :) jak dla mnie jest ogromny! I nie widzę swoich stóp :szok: dziwne uczucie. A lokator tak tam szaleje,że czasem się dziwię,że to nie boli... pewnie póki co.

a to my z dzisiaj...

Uploaded with ImageShack.us

Śliczne brzuszki!
Palemko- piękny kolor sukienki! ja taka różowa lala jestem....
Stokrotka- zgrabny, śliczny brzuszek :)

A dziś i mój dzień na kolejną fotkę :) To już 27tydz wg OM :D
Zobacz załącznik 464420Zobacz załącznik 464421

Przepraszam za mało elegancką bieliznę, ale zdjęcia robię rano po przebudzeniu. Zwykle zanim się zestroję :)

śliczny brzuś :)

A więc wg. @ 24 tydz a wg. usg 25 tydz - do wyboru do koloru :) Zobacz załącznik 464314

śliczny :)
no dobra to mój 21 tygodniowy brzycholek :tak:
Zobacz załącznik 464358

gdzie ten brzuś ??:)

stokrotka cobys sie za duzo nie fochala wstawiam foto mojego olbrzyma:p

my dzis czyli poczatek 22 tc
Zobacz załącznik 464194

piękny :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Bunny86 – super brzusio :tak:
Pok – Ty chudzielcu, ale brzusio widać, widać, u mnie pewnie taki na co dzień, ale u Ciebie wierzymy, że to ciąża i Maleństwo :laugh2:
Kasieczek – bo Ty pewnie patrzysz z góry na brzusio, a one wtedy taaaaaaaaakie wielkie są i wszystko zasłaniają, cudo brzuszek :tak:
Joasia_85 – ślicznie wyglądacie :tak:
Nagapalma – ale Ty jesteś sexi, fiu fiu, brak słów. Nosz teraz zabiłaś nam tu gwoździa. ;-)
Stokrotka.af - śliczny brzusio i właśnie taki maleńki, zgrabny ;-)
Gorgusia – Gogusia z przodu i z boku miodzie, sama słodycz :laugh2:
Pajkaa – ślicznie się prezentujecie

gorgusia ale sliczny taki uwypuklony juz od dolu ale ten czas zasuwa Ty jestes 5 tygodni szybciej ode mnie czyzbys miala terminek na poczatek wrzesnia bo ja mam na 23??

Pajeczko kolejny sliczny rozowy brzusio:*

fasolka piekna ta Twoja Ksiezniczka:*

reklama
Do góry