reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe brzuszki i maluszki:) - wątek zdjęciowy :)

Zrobiłam dziś zdjęcie dla M. bo nie widział Nas od 10 dni a trochę się Nam urosło;) Brzuszek wyszedł dość duży ale to może też wina pysznego śniadanka;) jeszcze nie dawno nic a nic nie było widać a tu proszę:) Mężuś był zachwycony:)
11t1d
1.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
piękny brzusio, ja takiego jeszcze nie mam... 3 marca zaczynam ostatni semestr na uczelni, będę już w 14 tygodniu i myślałam że zaskoczę wszystkich brzuszkiem po miesiącu ferii, bo nikt wcześniej nie wiedział o ciąży, ale nie zanosi się żeby przez te 2 tygodnie jeszcze coś ruszyło... buu

Kasia, mój tydzień temu też był sporo mniejszy, zauważyłam po sobie i szwagierce, że ten pierwszy "wzrost" brzuszka bywa gwałtowny, tak jakby nagle wypadł;) w ubraniu jeszcze nie jest zbyt widoczny chyba żebym założyła coś obcisłego, ale ostatnio strasznie mnie uwierają takie ciuchy

Śliczny brzusio.
My jutro się obfocimy :) W obwodzie przez tydzień 2cm przybyły i jest 89 (na dole brzuszka- tu gdzie coś widać).

u mnie też dziś było 89 w najbardziej "wystającym" miejscu:) a w samej tali przybyło 2-3 cm - niżej się wcześniej nie mierzyłam;) czekamy na focie;)

a macie inne brzuszki rano a inne wieczorem? bo mój wieczorem jest zawsze większy niż rano :confused:

ja zawsze wieczorem mam duży brzuszek a rano płaski, no, może lekko odstający :)
W pracy na przykład jak sobie pojem więcej, a prawie ciągle coś jem, to pod koniec wolę się już nie pokazywać, bo jeszcze nie obwieściłam tej wspaniałej wiadomości :)

brzuszek.jpg

no dobra to mój brzuszek w porównaniu :) coś tam troszkę wyskoczyło, muszę jeszcze tylko pamiętać by ręcę układać tak samo :) brzuszek fotografowany zawsze rano.

Bo wieczorem to jest większy, widzę, że nie tylko u mnie :))

noto wrzucam i ja, zdjęcie robione rano więc chyba w miarę wiarygodne,ale w porównaniu z Waszymi brzuszkami to mam już konkretny...hmm w sumie pewnie dlatego że to już drugi lokator brzuszka :-p tak dla porównania wrzucam drugą fotkę z mojej pierwszej ciąży, różnica widoczna gołym okiem...
Zdjęcie0061.jpg 13 tc.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
To i ja wrzucam. Troszkę pewnie oszukane, bo jedno na czczo, a kolejne po całym dniu, ale dziś jakoś szalenie przez dzień się nie zmienił, bo niewiele jadłam :)

DSC_0541.jpg Dla porównania- to fotka z 10 tc
DSC_0566.jpg a to fotka z 12 tc

Do góry