reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe brzuszki i maluszki:) - wątek zdjęciowy :)

reklama
Hahahaha, ja swoje brzucho pokażę w 8 miesiącu - jak już wszystkie będziemy słoniami hahahahahaha:-D:-D:-D:-D

no ja mam już brzuszek :) od dołu pięknie się powiększył od ok 7 tyg a teraz zamiast wklęsłego miejsca mam je ładnie wypchnięte :) a na górze zebrało się tłuszczyku więc razem efekt ciążowy spory :) nie dopinam spodni a w sukience to normalnie ciążówka :)

haha, ja mam podobnie, miałam oczywiście od stycznia się odchudzać (jak zwykle), a tu niespodzianka i zamiast tracenia to raczej zbieranie kilogramów nastąpi. zawsze marzyłam o brzuszku jak piłeczka, ale z moim tłuszczykiem zebranym przez ostatnie 4 prawie lata szczęśliwego pożycia mój brzuch już w tygodniu MINUS piętnastym wyglądał trochę jak ciążowy. nawet mnie niektórzy pytali czy to ciąża! (boga w sercu niemający;))
a teraz wygląda w zasadzie tak samo, tylko mam większy problem żeby go wciągnąć, ścisnąć lub w coś wcisnąć, bo nie chcę astronaucie ograniczać przestrzeni i nie daj boże zrobić mu jakieś kuku. więc się będę chwalić brzuszkiem jak już poczuję że to ten ciążowy ciążowy, a nie "ciąża spożywcza" ;)

Ciąża spożywcza:-Dale się uśmiałam.No tak mnie to też dotyczy:tak:Niezła ze mnie ciężarówka,tym bardziej że moje sadełko nie idzie tak na boczki jak własnie w taką piłeczke.Była w niedziele u mnie siosra jest w 8 miesiacu ja akurat sie objadłam kolacyjką,wzdeło mnie potwornie.No i zaczeło sie porównywanie która ma większy,na szczęscie siostrunia mnie przebiła choc tylko o jakies 2 miesiace:-p

haha, ja mam podobnie, miałam oczywiście od stycznia się odchudzać (jak zwykle), a tu niespodzianka i zamiast tracenia to raczej zbieranie kilogramów nastąpi. zawsze marzyłam o brzuszku jak piłeczka, ale z moim tłuszczykiem zebranym przez ostatnie 4 prawie lata szczęśliwego pożycia mój brzuch już w tygodniu MINUS piętnastym wyglądał trochę jak ciążowy. nawet mnie niektórzy pytali czy to ciąża! (boga w sercu niemający;))
a teraz wygląda w zasadzie tak samo, tylko mam większy problem żeby go wciągnąć, ścisnąć lub w coś wcisnąć, bo nie chcę astronaucie ograniczać przestrzeni i nie daj boże zrobić mu jakieś kuku. więc się będę chwalić brzuszkiem jak już poczuję że to ten ciążowy ciążowy, a nie "ciąża spożywcza" ;)
:-) :-) :-) no to sie usmiałam ;-)
ja tez sie pochwale brzuszkiem za dluugi czas haha jak to bedzie taki prawdziwie ciazowy, a nie toto co teraz... bo po poprzedniej ciazy zostala rozciagnieta skora, do tego moj prywatny tluszczyk i juz wygladam jak na polowe ciazy haha no ale jak male podrosnie, to pewnie dopiero ladnie mnie "odpowiednio" zaokrągli :-)

No oczywiście ja mam 164 cm moja waga 55 wklejam zdjęcie dla nie dowiarków ale zaznaczam ze to 2 a w zasadzie 3 ciąża pani dr, powiedziała że jeżeli są luźne mięśnie to tak to jest :) i wcale się nie cieszę bo jest zima a nie chcę kupować P1090001.jpg nowych większych ciuchów a na lato mam pełno sukienek luźnych

zdjęcie jest od samego dołu , gdyby to był tłuszcz to były by piękne zgięcia, fałdy przy siadaniu

Bubuś - szok :szok::szok::szok: śliczny brzusio , ale czy to nie Ty osttanio pisałaś - cytuję : "Brzuszek zaczyna mi się pokazywać. Niby niewiele, ale jak stanę prosto to dół już jest uwypuklony troszkę. Na brzuchu mam pozostałości po Mateuszu, ale bez tragedii. Zawsze miałam rozciągniętą skórę i mięśnie, więc na co dzień chodziłam z napiętymi mięśniami bo bez tego wyglądałam jak w 7 miesiącu ciąży. Teraz nie mogę mięśni napinać, więc czuję się grubo" :szok::szok::szok::szok::szok: - jestes bardzo krytyczna dla siebie, grubo ??? Przeciez Ty laska jesteś, a pozostałości to chyba po siłowni masz :-D:-D naprawdę śliczny brzusio :)

A to my 10t. jakieś obskurne rajty miałam ;)Zobacz załącznik 435157

Ostatnia edycja:
reklama
śliczne brzuszki :):) ja wstawie, ale nie gołego :p bo byscie uciekly z wielkością moich rozstępów

Do góry