reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe brzuszki i maluszki:) - wątek zdjęciowy :)

reklama
Ansure super brzusio ;), a tło rewelacyjne. Gdzie tam kicałaś???

Martusia o ludzie ja wyglądałabym jak chodzące kości przy takiej wadze chuderlaczku :))) Od początku ciązy +6kg :D

Stokrotka 47kg to ja ważyłam w szkole podstawowej ;) będąc w małżeństwie w przeciągu 1 roku schudłam 15kg

Misiaczek dobre podejście, potem pomartwimy się razem ;)

Szysza ja mam 175cm i ważę obecnie 71kg i ważyłam więcej przed ślubem, czyli 10 lat temu, 80kg ;)

DZIEWCZYNKI piękne brzucholki

Ansure jak ty tam wlazłaś ????? Miałaś tyle sił???

Wjechałam wyciągiem i troszkę maszerowałam ;).

Do-ti -Karkonosze, widoki z okolic schroniska Strzecha Akademicka

Martusia - no ja pobijam już swój rekord wagowy 170/ 75 kg, + 7kg od początku ciąży.
Czytałam, że w II trymestrze mamy przytyć do 5,5 kg...to mam jeszcze troszkę do zdobycia ;)

ansure no to musze sie ograniczac bo wg tego co piszesz moge przytyc jeszcze tylko 1,5kg do konca II trymestru, czy zle Cie zrozumialam i to 5,5 kg mozna przytyc w II trymestrze, a nie w I i w II

Moja waga startowa byla 53. Wzrost 166. Najpierw schudlam 3kg. Ale do 12 tc nadrobilam i bylo 53. Teraz 56. Nigdy czegos takiego na wadze jeszcze nie widzialam - dziwne wrazenie :-D Ale nie wiem czy liczyc, ze przytylam 6 czy 3 kilo :)
poki co gin mowi, ze jest ok ale, ze w sumie nie chce, zebym przytyla wiecej niz 10 kg (on liczy, ze przytylam 3 od poczatku). Wedlug niego mam jeszcze 7kg zapasu, wiec chyba jest ok.

Cofnęłam się by fotki pooglądać i tak się uśmiałam jak czytałam o tych Waszych "słoniach", to wyście chyba słonia nigdy na oczy nie widziały, proszę bardzo przedstawiam, choć wolę zdecydowanie nazwę wielorybek :-p

To my w 21t4dc

ładny brzucho aż zazdraszczam :)

a ja nie wiem jak to policzyć te kilogramy. dobra to od początku: mam 173cm, z początku ważyłam 95. ubyło mi 6kg. z obsesyjnego ważenia wiem że dziś np było 89,8. czyli bym tylko 80dkg przytyła? w stosunku do pochłoniętego żarła to trochę mało... nie ogarniam tego.

reklama
ja mam 164 i wyjściowa waga sprzed ciąży to ok 50 kg, teraz ważę a w zasadzie ważyłam jakieś 3 tyg temu 58kg, czyli 8 na plusie, liczac ,że w całej ciąży powinno się przytyć od 11-13kg to ja mogę juz tylko 5kg, wierzycie w takie cuda,że przez około 5 miesięcy nie będzie mnie jednak więcej niż ustawa przewiduje? bo ja nie i strasznie się o to wkurzam :wściekła/y:

Do góry