reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe brzuszki i maluszki:) - wątek zdjęciowy :)

reklama
Ansure super brzusio ;), a tło rewelacyjne. Gdzie tam kicałaś???

Martusia o ludzie ja wyglądałabym jak chodzące kości przy takiej wadze chuderlaczku :))) Od początku ciązy +6kg :D

Stokrotka 47kg to ja ważyłam w szkole podstawowej ;) będąc w małżeństwie w przeciągu 1 roku schudłam 15kg

Misiaczek dobre podejście, potem pomartwimy się razem ;)

Szysza ja mam 175cm i ważę obecnie 71kg i ważyłam więcej przed ślubem, czyli 10 lat temu, 80kg ;)

DZIEWCZYNKI piękne brzucholki

Ansure jak ty tam wlazłaś ????? Miałaś tyle sił???

Wjechałam wyciągiem i troszkę maszerowałam ;).

Do-ti -Karkonosze, widoki z okolic schroniska Strzecha Akademicka

Martusia - no ja pobijam już swój rekord wagowy 170/ 75 kg, + 7kg od początku ciąży.
Czytałam, że w II trymestrze mamy przytyć do 5,5 kg...to mam jeszcze troszkę do zdobycia ;)

ansure no to musze sie ograniczac bo wg tego co piszesz moge przytyc jeszcze tylko 1,5kg do konca II trymestru, czy zle Cie zrozumialam i to 5,5 kg mozna przytyc w II trymestrze, a nie w I i w II

Moja waga startowa byla 53. Wzrost 166. Najpierw schudlam 3kg. Ale do 12 tc nadrobilam i bylo 53. Teraz 56. Nigdy czegos takiego na wadze jeszcze nie widzialam - dziwne wrazenie :-D Ale nie wiem czy liczyc, ze przytylam 6 czy 3 kilo :)
poki co gin mowi, ze jest ok ale, ze w sumie nie chce, zebym przytyla wiecej niz 10 kg (on liczy, ze przytylam 3 od poczatku). Wedlug niego mam jeszcze 7kg zapasu, wiec chyba jest ok.

Cofnęłam się by fotki pooglądać i tak się uśmiałam jak czytałam o tych Waszych "słoniach", to wyście chyba słonia nigdy na oczy nie widziały, proszę bardzo przedstawiam, choć wolę zdecydowanie nazwę wielorybek :-p

To my w 21t4dc

ładny brzucho aż zazdraszczam :)

a ja nie wiem jak to policzyć te kilogramy. dobra to od początku: mam 173cm, z początku ważyłam 95. ubyło mi 6kg. z obsesyjnego ważenia wiem że dziś np było 89,8. czyli bym tylko 80dkg przytyła? w stosunku do pochłoniętego żarła to trochę mało... nie ogarniam tego.

reklama
ja mam 164 i wyjściowa waga sprzed ciąży to ok 50 kg, teraz ważę a w zasadzie ważyłam jakieś 3 tyg temu 58kg, czyli 8 na plusie, liczac ,że w całej ciąży powinno się przytyć od 11-13kg to ja mogę juz tylko 5kg, wierzycie w takie cuda,że przez około 5 miesięcy nie będzie mnie jednak więcej niż ustawa przewiduje? bo ja nie i strasznie się o to wkurzam :wściekła/y:

Do góry