reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe brzuszki i maluszki:) - wątek zdjęciowy :)

reklama
Pajkaa czekamy na foto brzusia:)

cyniczna wiem o co chodzi ja tez brzuch mam wiekszy niz dziewczyny w tym tc co ja;)a jesli chodzi o kreacje to ostatnio tez wszystkie kiecki przymierzalam bo na koniec m-ca idziemy na wesele ale ja juz w zadna sie nie mieszcze takze tez czekaja mnie zakupy:-D

polisia cudny okraglutki, ciazowy domeczek;)

ja pochwale sie jak sie cos zmieni od ostatniej fotki bo poki co jak mnie wydelo 2 tyg temu tak stoi i w miejscu ale to chyba dobrze bo jak by mial tak co chwile rosnac to w 9 m-cu musileli by mnie na lawecie wozic wszedzie:-D

Polisia- piękny domek!

Ja dziś w nocy to juz zaczęłam panikować,że coś musi być nie tak, bo mam za duży brzuch :-D by był mały bym się martwiła, jest widoczny też się martwię. Ale skóra się teraz szczególnie na dole zrobiła taka napięta i to nowość,bo wczesniej miałam wrażenie,że jest taka normalna.

a to mój brzucholek w 15 tyg
15 tydzień.jpg

reklama
Stokrotka w 100% wiadomo,że dzieć tam mieszka :p
Lotka wow tuż to juz apartamowiec hehe :)
no to dopiero polowa, a jak tak nadal bedzie rosl to na koniec beda mnie turlać ;-D w poprzedniej ciazy wydaje mi sie ze mialam troche mniejszy, ale nie mam porownania bo jedyne fotki robilam dopiero w 8mies :-)

Do góry