reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe brzuszki i maluszki:) - wątek zdjęciowy :)

Aleeee bur, no to pokaz ;p nie wstydz sie ;D on na poczatku az taki nie byl, ale teraz to ludzie juz nie maja watpliwosci ;o) co tam w srodku siedzi hihi czekam na Twoja fotke, bo wczesniej sie nie dopatrzylam ;> dawaj kochana!

Ayni ja na razie się powstrzymuję , bo z moimi przejściami jedyną kreacją w jakiej cały czas paraduję (a raczej leżę) to koszula nocna , a i z chodzeniem nie przeginam , więc z fotografowaniem itp też jeszcze poczekam , przynajmniej do kolejnej poszpitalnej wizyty :)

reklama
Mantezowa no aż taki duży też nie jest. Jak widzę swój na początku 5 miesiąca to zastanawiam się jak go udźwignę w 8 :D.

Fajne zdjątka ;)

Hymmm... u mnie brzuch jak w siódmym miesiącu. Strasznie mnie wywaliło... W sukienkę kupioną na 14ego kwietnia na wesele brata się nie mieszczę i we wtorek czekają mnie gorączkowe poszukiwania...:szok::baffled::dry::confused:

cyniczna ty nie gadaj, tylko wstawiaj, specjalnie przylazlam tu zeby twoj domek zobaczyc a tu nic. widzialas moj? moj tez jest ogromny!! a to dopiero poczatek!!!

brzus19.jpg

no kochane oto nasz domek :) Fasolka ma całkiem spore lokum :szok: aż się sama zdziwiłam, to 19tc normalnie strach się bać! :D
A jak Wasze brzuszki? chwalić się

reklama
Do góry