reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe brzuszki i maluszki:) - wątek zdjęciowy :)

Dziękuję Kochane! Ja to tak przeżywam, bo całe życie, to kole 50 miałam, a po Kacku też schudłam na 51:-( ale w zeszłym roku, myślę, że przez hormony się roztyłam:baffled: Mam 1,62 i z tą wagą czuję się jak słoń! ale...... urodzimy, to się będziemy razem motywować co by te kg zgubić:-D Co nie!!!
Ayni śliczne dzieci mamy, to sobie możemy wklejać tu i tu a co:-D

reklama
Axarai ja sie dolaczam do moich poprzedniczek, naprawde cialko masz boskie !! Supermama jak Ci juz kiedys mowilam, co tam Cichopek, ty powinnas prowadzic jakis program w telewizji! bossko !

no hej, naoglądałam się i naczytałam drogie brzuchatki. j ajuż mam co pokazywać, a co.
jeszcze nic nie przytyłam, ale....

w pierwszej ciąży chudłam i tyłam z powrotem, ale generalnie od 9 tygodnia jak się dowiedzialam, do końca ciąży przytyłam....... 400gram ;)

ale miało dziecko z czego czerpac, bo jestem pulchna.

teraz jestem chudsza o kilogram niż 1,5 roku temu jak zaszłam w ciąże. z lekarzem ustaliliśmy, ze mogę tylko przytyć 8-10 kilo, ale mam nadzieje, ze dziecko bedzie ze mnie "czerpało" i tak jak Helenka nie doda mi kilosów ;)
mam nadzieje.
nie żebym się bała utycia, ale i tak mam co zrzucać.

najśmieszniejsze jest to, ze w styczniu 3 tygodnie się drastycznie dosc odchudzałam. tzn nie jadlam nic, piłam tylko. i traach ciąża ;) ale wszystko jest dobrze, niech "toto" rośnie :-D

a brzuszek zrobie niebawem ale mam większy niż w pierwszej ciąży w tym okresie. już mam konkretny.

Dziękuję dziołchy kochane:-D Ale zobaczymy jak będziemy wyglądać w 9 miesiącu:-D Będziemy sapać, i ledwo się kulać:-D
FutureMammy wklejaj zdjęcia, i reszta też, a jak coś wisi (czyt. tłuszczyk) to bluzeczka i już! tak jak ja:-)

Hej, hej :-) Mój brzuszek na dzień dzisiejszy jest jeszcze nie do pokazania:p Jeszcze nie mam się czym chwalić:p Na razie to sam tłuszczyk ale może za miesiąc się coś wyklaruje i wtedy się wam pochwale:) Pozdrawiam.

śłiczne brzuszki Macie Dziewczynki :) i Maluszki w brzuszkach też piękniusie:) ja domek mojego szkraba zauważam od tygodnia gdzieś :) przytyłam licząc ze świętami 5kg :( Axari po 3-ech ciążach też cem tak wyglądać! jak Ty to zrobiłaś? Super wyglądasz! i żadnego tłuszczyku tam nie widzę.

pozdrawiam wszystkie brzuszki :)

Axari :szok::szok::szok: Lalunia! Nigdy nie uwierze, ze to Teoja czwarta ciaza! Nawet jak mi akty urodzeńia wszystkich dzieci pokazesz. Nigdy, nigdy, nigdy. Laska, ze hej!

Ja juz bym sie chciala brzuchem chwalic ale... Ciagle go nie mam :) takie tylko uwypuklenie twarde caly czas ale z profilu widac tylko jak sie najem i mnie wezdmie ;) ciekawe kiedy wyskoczy.
zabawne jest, ze i tak mam ubraniowy problem - w jeansach ciasno, bo biodrowki i akurat na "uwypukleniu" chca sie zapiac a nie da rady i generalnie w wiekszosc spodni nie wejde, bo albo niewygodnie albo cisnie. Z gorami nie jest latwoej, bo piersi z duzego A spuchly do malego C i jak np koszule zapinam to miedzy guzikami wielkie jajowate dziury :) ciuchy ciazowe stanowczo na mnie za duze na razie, wiec kombinuje jak kon pod gore.

a ja się czuję jak słoń. zawsze byłam szczupła, ważyłam jakies 56-60 kg przy wzroście 170 i naprawdę było ok. od jakichś 2 lat walczę z nadwagą 75kg (wiecie, jak to jest - szczęśliwy związek, kolacja z dostawą o 22.00, śniadania do łóżka, imprezy, kolorowe drinki i jakoś zeszło...) które raz mi się udało zbijać, a raz dobijać.... więc zaczynając ciążę ważyłam 79 kg :szok:, teraz (za tydzień 5 miesiąc) ważę 80.5 :crazy:
i jeszcze zrobiły mi się paskudne rozstępy na cyckach! a zawsze miałam takie zgrabne cycuszki... :no:
jakoś strasznie mi ciężko się zaakceptować, taką jaka jestem teraz...

reklama
Ja już też mam brzuszek niczego sobie
nie mieszczę się w żadne swoje spodnie
na szczęście krawcowa mnie ratuje przeróbkami

fajny widok i rewelacyjne uczucie

Do góry