reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe brzuszki i maluszki:) - wątek zdjęciowy :)

Śliczne brzuszki, jeszcze trochę i ich nie będzie, a niedawno takie małe kuleczki oglądałyśmy:-)
Pauline, no wiesz! Wstawiaj ty brzuszek z tą śliczną karnacją:-) no chyba, że religia zabrania. Jak jeszcze powiesz, że to piękne maleństwo w awatarku to Ty jak byłaś mała, to umrę z zachwytu:-)

reklama
A ja od razu domyśliłam sie ze to ręce M bo jak sie patrzy męskie sa :p

Ja też bym chciała mieć ciemną karnację och ach!!no ale niestety :p

pauline wlasnie zrob jeszcze jakies fotki na pamiatke... bo zaniedlugo po brzuszku ani sladu niebedzie...
no moze slad w postaci malej dzidzi:-) i wtedy jej bedziesz cykala mase zdjec;-)

Tez musze sie zmobilizowac i jakies ostatnie fotki cyknac-poki jeszcze mala w brzuszku sobie siedzi ;-) (zrobie jeszcze dzis albo max jutro):tak:

ja też blada dupa jestem, mała mogła by mieć karnację po mężu:tak:
a tu zestawienie 35 tygodni

Załączniki

• 35 tc.jpg
    35 tc.jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 158
Patrysia ależ masz fajne to brzuszysko! Wygląda jakby Ci ktoś ten brzuszek dokleił:-), a co tam Ci sie tak wypina pod stanikiem:-)
Miq Twoje zestawienie wymiata! Żałuję, że ja o takim nie pomyślałam!

reklama
Nie wiem ale na pewno nie maluszke :D ogólnie Marcelek jest niziutko juz i jego wypychanie mam na pograniczu tam własnie jak kończy się zaokraglac brzuszek...

Do góry