reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowa Mama u lekarza:)

Pycha - racja, waga z USG nie zawsze odzwierciedla rzeczywista maluszków, ale może bezpieczniej będzie zapytac o cc lekarza, będziesz spokojniejsza:-)

Kasiulka - nie denerwuj sie na zapas, teraz to juz tylko do przodu, nic sie już nie cofnie..., a na końcu drogi będziesz tulić Córeczke :tak:

reklama
Ja byłam dziś na KTG, serduszko bije prawidłowo, zero skurczy.:-) A w piątek idę na USG.

Pycha- waga z USG nie zawsze jest prawidłowa. Gratuluje dużego dzieciątka.

Pycha - masz rację dopytaj lekarza napewno się uspokoisz.

Ja po KTG i USG. Serduszko bije pięknie i po raz pierwszy moje kochane dziecko nie uciekło podczas zapisu jakiś cud albo zasługa babci :-). Waży już 3150 czyli tyle co ja jak się urodziłam :-)
Niestety zaczęłam się rozsypywać po odstawieniu leków ale jeszcze się trzymam.
Dziewczyny trzymajcie kciuki co bym do 10 września dotrwała.

Ja też dzisiaj zaliczyłam wizytę u gina, wszystko ok, dzidzia coś ok. 3 kg, jest w 50 centylu więc średniaczek :tak::tak:
Mam odstawić magnez ale tego nie zrobie bo i z 6 lablatami magnezu mam ostre skórcze a ja jeszcze ze 2 tygodnie chcę być w dwupaku, lekarz ma od 19 września urlop, wiec dobrze by było rodzić o czasie lub chwilę przed :-D
No i niestety mam tę cholerę bakterię ...... (nazwy nie pamiętam), co grozi 5 dniami w szpitalu, z Marią mi to nie przeszkadzało ale teraz to już zupełnie co innego :-(

Pycha - mi położna też starała się w ten sposób pomoc ale wkurzyłam sie i powiedziałam, żeby tego nie robiła bo oddechu nie mogłam złapać. :no: A ponoć na żelaznej tak nie robią :no:

Agata- ta bakteria wyszła Ci w posiewie ?? Bo ja tez mam , mają mi podac jakiś antybiotyk na to .. No i teraz mam na to globulki , ginka mi dała bo może troche ją " wytłucze "...I dlaczego 5 dni w szpitalu ?

a ja po wizycie i tak
wszystko w porządeczku mała waży już coś ok 3700g
następna wizyta we wtorek 2 września jeśli nie urodzę do wtorku to
URODZĘ WE WTOREK

miłej nocki kobitki i do jutra

reklama
Do góry