reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowa Mama u lekarza:)

Pycha - racja, waga z USG nie zawsze odzwierciedla rzeczywista maluszków, ale może bezpieczniej będzie zapytac o cc lekarza, będziesz spokojniejsza:-)

Kasiulka - nie denerwuj sie na zapas, teraz to juz tylko do przodu, nic sie już nie cofnie..., a na końcu drogi będziesz tulić Córeczke :tak:

reklama
Ja byłam dziś na KTG, serduszko bije prawidłowo, zero skurczy.:-) A w piątek idę na USG.

Pycha- waga z USG nie zawsze jest prawidłowa. Gratuluje dużego dzieciątka.

Pycha - masz rację dopytaj lekarza napewno się uspokoisz.

Ja po KTG i USG. Serduszko bije pięknie i po raz pierwszy moje kochane dziecko nie uciekło podczas zapisu jakiś cud albo zasługa babci :-). Waży już 3150 czyli tyle co ja jak się urodziłam :-)
Niestety zaczęłam się rozsypywać po odstawieniu leków ale jeszcze się trzymam.
Dziewczyny trzymajcie kciuki co bym do 10 września dotrwała.

Ja też dzisiaj zaliczyłam wizytę u gina, wszystko ok, dzidzia coś ok. 3 kg, jest w 50 centylu więc średniaczek :tak::tak:
Mam odstawić magnez ale tego nie zrobie bo i z 6 lablatami magnezu mam ostre skórcze a ja jeszcze ze 2 tygodnie chcę być w dwupaku, lekarz ma od 19 września urlop, wiec dobrze by było rodzić o czasie lub chwilę przed :-D
No i niestety mam tę cholerę bakterię ...... (nazwy nie pamiętam), co grozi 5 dniami w szpitalu, z Marią mi to nie przeszkadzało ale teraz to już zupełnie co innego :-(

Pycha - mi położna też starała się w ten sposób pomoc ale wkurzyłam sie i powiedziałam, żeby tego nie robiła bo oddechu nie mogłam złapać. :no: A ponoć na żelaznej tak nie robią :no:

Agata- ta bakteria wyszła Ci w posiewie ?? Bo ja tez mam , mają mi podac jakiś antybiotyk na to .. No i teraz mam na to globulki , ginka mi dała bo może troche ją " wytłucze "...I dlaczego 5 dni w szpitalu ?

a ja po wizycie i tak
wszystko w porządeczku mała waży już coś ok 3700g
następna wizyta we wtorek 2 września jeśli nie urodzę do wtorku to
URODZĘ WE WTOREK

miłej nocki kobitki i do jutra

reklama
Do góry