reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowa Mama u lekarza:)

reklama
no dziewczyny - aleście tempa nabrały - maluszki duże, terminy porodu przyspieszone!!!
Ja jeszcze nie w temacie - nie myślę o torbie do szpitala. Pewnie jak pierwsza z was się rozdwoi to dopiero wpadnę w panikę.
A w ogóle to cieszę się że takie dobre wieści przyniosłyście od lekarzy.

M jedzie słuzbowo za granice na ostani tydzien sierpnia, ale zdaniem lekarza moze jechac wiec dla mnie pakowanie torby to na razie sprawa odległa zwłaszcza ze nie mam nic dla siebie i nic a nic uprane.

No to melduję się po wizycie:
Wyniki są oki :-), nawet próby wątrobowe
Mały waży 2150, i strasznie się wiercił.
Termin wg usg 15.09
Cieszę się bardzo - kolejna wizyta za 3 tygodnie. (no chyba żeby sie coś działo) - odpukać w niemalowane :-)

Isia - widzę że rośnie nam kolejny duży chłopczyk. Najważniejsze że wszystkie wyniki w porządku i Jasiu ma się dobrze.

reklama
Do góry