reklama
Witajcie wrześnióweczki! No to i ja po wizycie kontrolnej, niestety nie z dobrymi wiadomościami.:-( A więc też dołączam się do dziewczyn zagrożonych wcześniejszym rozpakowaniem się przed terminem, a więc moja szyjka zaczeła się buntować i mamy rozwarcie na 12 mm co potwierdziło usg, a do terminu jeszcze półtora miesiąca:--( Także uziemiona w domu i to leżąc na tabletkach rozkurczowych, wstawać tylko siusiu:-( dobrze ,że za wczasu poprałam i poprasowałam. Pozdrawiam
sreberko
mała iskierka 05-09-08 :)
omega dziewczyny maja racje głowa do góry i do przodu
a ja tknięta jakims przeczuciem przełożyłam wizyte u gina z 19 na 13 sierpnia tylko co mnie tknęło
a ja tknięta jakims przeczuciem przełożyłam wizyte u gina z 19 na 13 sierpnia tylko co mnie tknęło
olisska82
Wrześniowa Mama '08
Omega własnie-bedzie dobrze, mam kolezanke, ktora miała przedwczesnie urodzic i jeszcze przenosiła!
Sreberko oj coz to za przeczucia??
My po wizycie w szpitalu. Pani dokrot mierzac moja macice faktycznie, z poprzednimi wymiarami, zauwazyla, ze mała nie rosnie, ale tutaj najmądrzejsze panie, ktore wykonuja usg stwierdziły, ze usg jest niepotrzebne, gdyz mała miesci sie w granicach normy. Gdyby spadła ponizej to wtedy kazałyby mi sie martwic. Czyli nie sa nadgorliwe, jesli jednek-nie daj Bóg- stanie sie cos mojej małej to pozabijam te suczyska jedna po drugiej!!! Ja wiem, ze nadgorliwosc gorsza od faszyzmu, ale usg nie jest ingerencją wewnetrzna i mogły zrobic dla swietego spokoju.
Kolejna kontrola w szpitalu w zwiazku z tym sutkiem 7-go sierpnia.
Pozdrawiam wszystkie moje kochane dziewczynki i zycze wszystkim jak najmniej stresu i samych pozytywnych wiesci po wizytach!
Sreberko oj coz to za przeczucia??
My po wizycie w szpitalu. Pani dokrot mierzac moja macice faktycznie, z poprzednimi wymiarami, zauwazyla, ze mała nie rosnie, ale tutaj najmądrzejsze panie, ktore wykonuja usg stwierdziły, ze usg jest niepotrzebne, gdyz mała miesci sie w granicach normy. Gdyby spadła ponizej to wtedy kazałyby mi sie martwic. Czyli nie sa nadgorliwe, jesli jednek-nie daj Bóg- stanie sie cos mojej małej to pozabijam te suczyska jedna po drugiej!!! Ja wiem, ze nadgorliwosc gorsza od faszyzmu, ale usg nie jest ingerencją wewnetrzna i mogły zrobic dla swietego spokoju.
Kolejna kontrola w szpitalu w zwiazku z tym sutkiem 7-go sierpnia.
Pozdrawiam wszystkie moje kochane dziewczynki i zycze wszystkim jak najmniej stresu i samych pozytywnych wiesci po wizytach!
Olisska - mam nadzieję, że po tej wizycie troche się uspokoilas .., i nie dziwię się że masz ochotę walnąć te baby w łeb, będzie dobrze... jak sama piszesz Pola mieści sie w granicach normy no i trzymam kciuki za nastepna wizytę...będziesz karmic swoje maleństwo...zobaczysz...
reklama
Podziel się: