reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowa Mama u lekarza:)

reklama
A u nas będzie facecik!!! :-) Wczoraj USG połówkowe: z maluchem wszystko w najlepszym porządku! !!!!
Za to mamusia nie bardzo. Z powodu twardnienia brzucha zostałam uziemiona w domu :-(. Na szczęście nie muszę cały czas leżeć ale i tak ciężko będzie mi to przeżyć- jestem bardzo aktywną osobą.
Najbardziej boję się, że całkiem stracę kondycję i osłabnę i skad potem wezmę siły jak mały sie urodzi???
Nie za fajnie to wygląda. Jedyme co dodaje sił to to, że mały Kubuś rozwija się jak trzeba :tak:.
Pozdrawiam wszystkie mamusie, szczególnie mocno te "uziemione"!

okruszku- gratuluje!!! i trzyma kciuki za ciebie i maleństwo:)

M.C- gratuluje synka!!! super wieści:tak::tak: a z tym siedzeniem w domku... no cóż, czego dla dzidziusia się nie robi:-p

kkasiulka- żona mojego kolegi z pracy tez była zaskoczona na porodówce, jak jej położna oznajmiła, że urodziła ślicznego synka:-D miała być podobno córeczka...

nie dziękuję żeby nie zapeszyć:) etraz jestem na forum gródniwiczek:) Pozdrawiam was cieplutko i życzę spokojnych kolejnych tygodni ciąży z maleństwem pod serduszkiem:-)
Buziaki

Ok właśnie wrociliśmy z wizyty.
Włączyli mi żelazo, badania w sumie OK oprócz hemoglobiny, plus potrzebna mi będzie opinia neurologa i ortopedy co do naturalnego porodu czy jest możliwy.
No i usg :tak:
Moja dzidzia świetnie sobie radzi, waży 369 gramów , kość udowa długości 34mm, czyli zapowiada się duże dziecko;-)

I co najważniejsze, to:

CÓRKA :-D:tak::-D:tak:

Mój Y. oszalał, to samo teściowie i siostra i Tata :-)

reklama
Gratuluje córeczek ... no to babiniec nam się robi.. a były same chłopy..

Ja idę w piątek na USG byłam w poniedziałek u jakiejś lekarki tylko i wyłącznie po skierowanie , no i w piątek idę .. już się nie mogę doczekać :))

Do góry