reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowa Mama u lekarza:)

reklama
Już jestem po wizycie :-). Wyniki książkowe, termin wg usg na 15.09. Dzidzia na 99% jest
CHŁOPCEM
A do tych dobrych wiadomości dopiszę jeszcze że przed usg dostałam pierwszego delikatnego kopniaka :-D

spadam do łóżka, pozdrawiam wszystkie mamy :-)

My też po wizycie - gratulacje chłopczyków i dziewczynek! :-)
U mnie cwaniaczek się zawinął pępowiną i nic nie było widać :sorry2::dry: No nie szło zobaczyć, mam na Dopplera za miesiąc się udać to może pokaże kim jest naprawdę :-D Poza tym wszystko ok wyglądało i bardzo fikał, jak to moje dzieci w zwyczaju mają :-D

Ale babiniec, ciekawe czy sie we wrzesniu potwierdzi, gratuluje, przede wszytskim, ze wszytki maluch roziwjaja sie OK i córeczek tez. ;-)
Ja jeszcze czekam 2 tygodnie, mam nadzieje, ze wszytsko bedzie OK. :-)

Isia - twój chłopak zmienił tendencje na dziewczynki. Bo ostatnie dni to tylko dziewczynka i dziewczynka. Gratuluję wam wszystkim - nieważne jednak czy chłopczyk czy dziewczynka - ważne żeby było zdrowe. Mój mąż jeszcze dodaje - żeby się dobrze uczyło...;-)

No to teraz Ja:-D Ewa kolejna zmiana na 100% DZIEWCZYNKA (z przyjemnością zobaczyłam wargi sromowe) byłam dzisiaj na USG prenatalnym i przede wszystkim wszystko jest ok. Serduszko 4 komorowe, po prawidłowej stronie, prawidłowa budowa anatomiczna i tak dalej, ważymy ok. 410 gr... i cały czas spałam i miałam wszystko gdzieś ...

i tylko mama ma mięśniaka na macicy jak sie też okazało....

Termin wg USG z wagi maluszka 02.09... czyli 3 dni wcześniej... al

reklama
Do góry