reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowa Mama u lekarza:)

reklama
Już jestem po wizycie :-). Wyniki książkowe, termin wg usg na 15.09. Dzidzia na 99% jest
CHŁOPCEM
A do tych dobrych wiadomości dopiszę jeszcze że przed usg dostałam pierwszego delikatnego kopniaka :-D

spadam do łóżka, pozdrawiam wszystkie mamy :-)

My też po wizycie - gratulacje chłopczyków i dziewczynek! :-)
U mnie cwaniaczek się zawinął pępowiną i nic nie było widać :sorry2::dry: No nie szło zobaczyć, mam na Dopplera za miesiąc się udać to może pokaże kim jest naprawdę :-D Poza tym wszystko ok wyglądało i bardzo fikał, jak to moje dzieci w zwyczaju mają :-D

Ale babiniec, ciekawe czy sie we wrzesniu potwierdzi, gratuluje, przede wszytskim, ze wszytki maluch roziwjaja sie OK i córeczek tez. ;-)
Ja jeszcze czekam 2 tygodnie, mam nadzieje, ze wszytsko bedzie OK. :-)

Isia - twój chłopak zmienił tendencje na dziewczynki. Bo ostatnie dni to tylko dziewczynka i dziewczynka. Gratuluję wam wszystkim - nieważne jednak czy chłopczyk czy dziewczynka - ważne żeby było zdrowe. Mój mąż jeszcze dodaje - żeby się dobrze uczyło...;-)

No to teraz Ja:-D Ewa kolejna zmiana na 100% DZIEWCZYNKA (z przyjemnością zobaczyłam wargi sromowe) byłam dzisiaj na USG prenatalnym i przede wszystkim wszystko jest ok. Serduszko 4 komorowe, po prawidłowej stronie, prawidłowa budowa anatomiczna i tak dalej, ważymy ok. 410 gr... i cały czas spałam i miałam wszystko gdzieś ...

i tylko mama ma mięśniaka na macicy jak sie też okazało....

Termin wg USG z wagi maluszka 02.09... czyli 3 dni wcześniej... al

reklama
Do góry