reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowa Mama u lekarza:)

reklama
Ewa - zrób jakąś tabelkę z wyliczeniami czy więcej chłopaków czy dziewuszek... potem po porodach bedziesz poprawiać , bo może komus jakaś niespodzianka z brzuszka wyskoczy .... a pierwsze informacje które zaczęły się pojawiać na temat płci.. to tylko były na temat chłopaków a teraz znowu same babeczki ..

Ja idę w piątek to pewnie się chłopak potwierdzi .. bo mój J. jest " chłoporobem " wkońcu już trzeciego chłopaka spłodził

.sanya gratulacje:-).

.Widzę że ta kobitka która robiła mi usg miała rację z nie mówieniem mi płci dziecka tak wcześnie;-) bo widzę że u niektórych sie to pozmieniało;-). Jesteśmy zapisani prywatnie na usg na 10 maja,z nagraniem na płytkę cd ,więc powinno już być wiadomo na 100 % co i jak;-). Jak byliśmy tak z Lencią w brzuszku to sama widziałam na monitorze że Lenka to dziewczynka i wiedziałam że nie może być mowy o pomyłce:tak:.

Gratulacje dla wszystkich dziewczyn
My bylismy dzis na usg polowkowym, z maluchem wszystko w porzadku, termin wyszedl dzien wczesniej i odkrylismy plec
dziewczynka

reklama
DLA WSZYSTKICH - GRATULACJE !!!!!:-)

A ja właśnie wybieram się do lekarza - zadzwonię tylko jeszcze czy nie ma jakiegos poślizgu bo nie mam ochoty siedzieć w poczekalni, wolę już wyruszyć z domu pół godziny później. Może i ja dziś się dowiem - Jasiu czy Lena?!

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry