reklama
Kkasiulka
Wrześniowe mamy'08
Za wczesnie to jest na badanie zwyczajne, 'ręczne'. Ciąża może być widoczna TYLKO na usg
gebka - ciąże poprzez badanie "ręczne" lekarz może stwierdzić nie wcześniej niż dwa tygodnie po spodziewanej miesiączce... dlatego proponowałabym ci zrobic- tak jak kkasula radzi betę- wtedy będziesz pewna na 100%
ja tez nie miałam jezcze usg- na badaniu byłam równo 2 tygodnie po spodziewanej @ i... ginka już była wstanie potwierdzić ciążę.
ja tez nie miałam jezcze usg- na badaniu byłam równo 2 tygodnie po spodziewanej @ i... ginka już była wstanie potwierdzić ciążę.
Onna: spokojnie dzidzia rozwija się dobrze, i nic jej nie jest. Nie możesz się zamartwiać bo to się na was dwóch odbija.
Głowa do góry, dni do nastepnego badnia miną i nawet nie będziesz wiedziała kiedy.
Ja byłam na początku 6 tygodnia, na nastepne mam przyjść w przyszłym tygodniu, a z tego wariatkowa jakie mam ostatnio i zmęczenia nie zdążylam nawet zrobic jeszcze badań;-).
Od jutra ruszam na badania, żeby ze wszystkim zdążyć :-)
Głowa do góry, dni do nastepnego badnia miną i nawet nie będziesz wiedziała kiedy.
Ja byłam na początku 6 tygodnia, na nastepne mam przyjść w przyszłym tygodniu, a z tego wariatkowa jakie mam ostatnio i zmęczenia nie zdążylam nawet zrobic jeszcze badań;-).
Od jutra ruszam na badania, żeby ze wszystkim zdążyć :-)
Paulinka25
Wrześniowe mamy'08
Hej dziewczynki !!!
Zaniedbuję sie tu ostatnio ale mam juz świeże wiadomosci !
Dziś byłam u gina,załozyl mi kartę ciąży,termin 4 września.Cisnienie w normie,badania cacy,wszystko w jak najlepszym porządeczku 7-8 tydzień:-)Za dwa tygodnie mam iść na usg,Mam tylko pytanko ,bo lekarz stwierdzil ze bedzie to badanie przez brzunio ale czy to wogole cos bedzie widac nie znam sie
Zaniedbuję sie tu ostatnio ale mam juz świeże wiadomosci !
Dziś byłam u gina,załozyl mi kartę ciąży,termin 4 września.Cisnienie w normie,badania cacy,wszystko w jak najlepszym porządeczku 7-8 tydzień:-)Za dwa tygodnie mam iść na usg,Mam tylko pytanko ,bo lekarz stwierdzil ze bedzie to badanie przez brzunio ale czy to wogole cos bedzie widac nie znam sie
Hej dziewczynki !!!
Za dwa tygodnie mam iść na usg,Mam tylko pytanko ,bo lekarz stwierdzil ze bedzie to badanie przez brzunio ale czy to wogole cos bedzie widac nie znam sie
paulinko, prawdopodobnie będziesz miała usg dopochwowe...
super, że wyniki ok
A to artykul ktory pomogl mi bardzo w pierwszej ciazy. Czyli co widac na usg Praktyczny kurs USG dla przysz
reklama
aagnieszkaa
Początkująca w BB
WItam,
no i zaczeło się- mam już mdłości, wszelkie zapachy doprowadzja mnie do szaleństwa, oprócz wody praktycznie niczego pic nie moge. A myslalam, że mnie to ominie.
Pozdrawiam,
no i zaczeło się- mam już mdłości, wszelkie zapachy doprowadzja mnie do szaleństwa, oprócz wody praktycznie niczego pic nie moge. A myslalam, że mnie to ominie.
Pozdrawiam,
Podziel się: