reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowa Mama u lekarza:)

pani mnie tylko badała wiem ze na USG jest za wczesnie ale widze ze u was wiekszosc miała w tym czasie zdiagnozowana ciaze a mi w sumie nic nie powiedziała :(

reklama
gebka - ciąże poprzez badanie "ręczne" lekarz może stwierdzić nie wcześniej niż dwa tygodnie po spodziewanej miesiączce... dlatego proponowałabym ci zrobic- tak jak kkasula radzi betę- wtedy będziesz pewna na 100%

ja tez nie miałam jezcze usg- na badaniu byłam równo 2 tygodnie po spodziewanej @ i... ginka już była wstanie potwierdzić ciążę.

Dzis zadzwonilam do ginki i termin mam na 19 lutego:szok:, ja sie chyba nie doczekam:no:. Z Polka tez bylam dopiero w 9 tygodniu pierwszy raz i na usg bylo widac juz takiego ufika:tak:

ja mam drugą wizyte 26 lutego kicia i do tej pory nie mam jak stwierdzić czy dzidzia się rozwija.Serduszka nie słysze przecież, nic się nie rusza jeszcze. A ja jjuz nie potrafię tego trzymac w tajemnicy...

Onna: spokojnie dzidzia rozwija się dobrze, i nic jej nie jest. Nie możesz się zamartwiać bo to się na was dwóch odbija.

Głowa do góry, dni do nastepnego badnia miną i nawet nie będziesz wiedziała kiedy.
Ja byłam na początku 6 tygodnia, na nastepne mam przyjść w przyszłym tygodniu, a z tego wariatkowa jakie mam ostatnio i zmęczenia nie zdążylam nawet zrobic jeszcze badań;-).

Od jutra ruszam na badania, żeby ze wszystkim zdążyć :-)

Hej dziewczynki !!!

Zaniedbuję sie tu ostatnio ale mam juz świeże wiadomosci :cool:!

Dziś byłam u gina,załozyl mi kartę ciąży,termin 4 września.Cisnienie w normie,badania cacy,wszystko w jak najlepszym porządeczku 7-8 tydzień:-)Za dwa tygodnie mam iść na usg,Mam tylko pytanko ,bo lekarz stwierdzil ze bedzie to badanie przez brzunio ale czy to wogole cos bedzie widac :szok:nie znam sie :szok:

reklama
WItam,

no i zaczeło się- mam już mdłości, wszelkie zapachy doprowadzja mnie do szaleństwa, oprócz wody praktycznie niczego pic nie moge. A myslalam, że mnie to ominie.

Pozdrawiam,

Do góry