reklama
ewcia - GRATULKI!!!! Nie dosyc ze dziewuszka to jeszcze w sierpniu...i jak sie sprezysz to lwica bedzie...ciekawe...moze i u mnie sie okaze ze jednak bedzie dziewczynka? :-)
Pewnie ze jak bedzie chlopak to sie nie bede zalamywac... :-)
i chyba zaczne sie turlac na basen..bo nic ze soba nie robie... :-)
Pewnie ze jak bedzie chlopak to sie nie bede zalamywac... :-)
i chyba zaczne sie turlac na basen..bo nic ze soba nie robie... :-)
Kkasiulka
Wrześniowe mamy'08
Ida - dzieki ;-) Nie zapartwiam sie aż tak bardzo Podejrzewam tylko, że teraz dzidzi nie podoba sie mój kaszel, bo brzucho boli ;-)
Ewa - to no ładny numer Wam Michalina wywinęła No to teraz Ola/Natalia? Ja odpuściłam Zuzę i tez skłaniam sie bardziej tu Natalii bądź Marcie, ale to drugie nie podoba sie Marcinowi
Basen...basen.....to chyba jest dobra mysl.... Postaram sie chodzic od maja
Dzis na 16:00 ide do lekarza!! Nie mozemy sie z M. doczekać.... Może pokaże co ma miedzy nóżkami......Kubuś czy Natalia....
Ewa - to no ładny numer Wam Michalina wywinęła No to teraz Ola/Natalia? Ja odpuściłam Zuzę i tez skłaniam sie bardziej tu Natalii bądź Marcie, ale to drugie nie podoba sie Marcinowi
Basen...basen.....to chyba jest dobra mysl.... Postaram sie chodzic od maja
Dzis na 16:00 ide do lekarza!! Nie mozemy sie z M. doczekać.... Może pokaże co ma miedzy nóżkami......Kubuś czy Natalia....
dziewczyny,
miałam dziś USG i wiecie co będziemy mieć CÓRECZKĘ
Gratulacje wielkie :-).
A ja od jakiegoś tygodnia mam zaparcia. Nie pomagają mi zadne domowe sposoby :-( Do tego odebrałam wyniki i teraz się tylko modlę bym nie dostała jeszcze żelaza.
A poza tym to nawet nieżle się czuję, czasem coś mnie kłuje w boku ale to chyba normale w ciąży.
isia- ja na zaparcia w pierwszej ciąży brałam syrop lactulosum... teraz tez miałam go stosować ( z zalecenia ginki) w razie konieczności...ale na razie (odpukać) nie ma takiej potrzeby i to pomimo, że żelazo biorę...
kkasiulka- powodzonka u gina i trzymam kciukasy, żeby dzidziulka się "ujawniła"
anik- wszystko możliwe;-) przecież u mnie tez miał być syn
no a basen fajna sprawa
od razu lepiej się wczoraj poczułam
kkasiulka- powodzonka u gina i trzymam kciukasy, żeby dzidziulka się "ujawniła"
anik- wszystko możliwe;-) przecież u mnie tez miał być syn
no a basen fajna sprawa
od razu lepiej się wczoraj poczułam
sreberko
mała iskierka 05-09-08 :)
no prosze prosze sierpień.......mała waży 550 g, obwód główki 18 centymetrów, a klatki piersiowej 17- termin na 26 sierpnia
a córci serdeczne gratuluje.......
Ja chodzę normalnie, nie bardzo wiem jak można się zabezpieczyć????... Woda jest wszechobecna!!!!!!!!!)))))))
Ewa - tam ,sierpień, sierpień...żaden sierpień.... we wrześniu urodzisz
Fajnie dwie laski w domu, dwie dziewczyny chyba się szybciej dogadają....
Ja zaczynam się zastanawiać czy nie lepiej by było mieć dwóch chłopców, no ale... robiliśmy dziewczynkę...
Ewa - tam ,sierpień, sierpień...żaden sierpień.... we wrześniu urodzisz
Fajnie dwie laski w domu, dwie dziewczyny chyba się szybciej dogadają....
Ja zaczynam się zastanawiać czy nie lepiej by było mieć dwóch chłopców, no ale... robiliśmy dziewczynkę...
W teorii basenów powinno się przed wejściem zaaplikować tampon i po wyjściu od razu wyjąć. Plus fajna jest profilaktyka probiotykowa (mi tam kazali całą ciążę raz w tygodniu pakować Lactovaginal).
Ja nie chodzę bo moja skóra protestuje niestety bardzo mocno
Ja nie chodzę bo moja skóra protestuje niestety bardzo mocno
reklama
Podziel się: