dziękuję wam dziewczyny serdecznie za odpowiedz, no bo teraz zmieniam lekarza i mam wizyte dopiero na 8go maja.. w według tego kalendarza który jest na głównej stronie jestem w 21 tygodniu ( od dnia ostatniej miesiączki ) w w 19stym jakby to policzyc od poczęcia ... dlatego się nad tym zastanawiałam. bo nie chce niczego przegapić jeśli chodzi o badania..
reklama
a ja dziś ide na basen
i postanowiłam chodzić regularnie czyli przynajmniej dwa razy w tygodniu:-)
klajo- zaraz muszę ci tam synusia dopisać
sanya- to nic, że pływać nie potrafisz... na pływalniach przeważnie zawsze są mniejsze baseny rekreacyjne
aniam- mi ginka zaleciła zrobić usg miedzy 21-22 tygodniem...
i postanowiłam chodzić regularnie czyli przynajmniej dwa razy w tygodniu:-)
klajo- zaraz muszę ci tam synusia dopisać
sanya- to nic, że pływać nie potrafisz... na pływalniach przeważnie zawsze są mniejsze baseny rekreacyjne
aniam- mi ginka zaleciła zrobić usg miedzy 21-22 tygodniem...
Kkasiulka, ja tez osttanio mialam sporo stresów zwiazanych z rodzina, wiem, ze trzeba starac sie nie stresowac i zdrowo odzywiac, ale nie da sie chyba przezyc 9 miescy bez stresowo, jedzac jabłka i popijaac jogurtem, fantasstyczne dzieci rodza sie tez w trudnych warunkach. :-)
Ja już przemyślałam sprawę mojego USG, jutro sie zapisze i zrobie i na wizytę 8go pójde juz z badaniem.. bo wtedy to już będzie prawie 24tydzień a wyczytałam że najlepiej 20- 23 robić .. a jak lekarka będzie sama chciała jeszcze raz zrobić to proszę bardzo ..
Ale dzięki za pomoc
Ale dzięki za pomoc
dziewczyny,
miałam dziś USG i wiecie co będziemy mieć CÓRECZKĘ ale szok przeżyłam jak mi gin wargi sromowe pokazał jednak będzie córcia tym razem już na bank...
nieźle nie... a śniło mi sie dziś w nocy, że będzie dziewczynka
a tak poza tym wszystko ok
mała waży 550 g, obwód główki 18 centymetrów, a klatki piersiowej 17- termin na 26 sierpnia
miałam dziś USG i wiecie co będziemy mieć CÓRECZKĘ ale szok przeżyłam jak mi gin wargi sromowe pokazał jednak będzie córcia tym razem już na bank...
nieźle nie... a śniło mi sie dziś w nocy, że będzie dziewczynka
a tak poza tym wszystko ok
mała waży 550 g, obwód główki 18 centymetrów, a klatki piersiowej 17- termin na 26 sierpnia
Sanya - domysliłam się że robi jak o niej pisałas chodzi mi o to że mam wizyte dopiero na 8go a to będzie prawie 24tydzień a to USG połówkowe podobno najlepiej robić 20-23 tydzień ,,, najwyżej ona mi zrobi drugie jak będzie chciała )
A zapisze sie jutro na jakiś najbliższy termin
A zapisze sie jutro na jakiś najbliższy termin
reklama
Podziel się: