reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowa Mama u lekarza:)

dziękuję wam dziewczyny serdecznie za odpowiedz, no bo teraz zmieniam lekarza i mam wizyte dopiero na 8go maja.. w według tego kalendarza który jest na głównej stronie jestem w 21 tygodniu ( od dnia ostatniej miesiączki ) w w 19stym jakby to policzyc od poczęcia ... dlatego się nad tym zastanawiałam. bo nie chce niczego przegapić jeśli chodzi o badania..

reklama
a ja dziś ide na basen:tak::tak:
i postanowiłam chodzić regularnie:tak::tak: czyli przynajmniej dwa razy w tygodniu:-)

klajo- zaraz muszę ci tam synusia dopisać:-D

sanya
- to nic, że pływać nie potrafisz... na pływalniach przeważnie zawsze są mniejsze baseny rekreacyjne:tak::tak:

aniam
- mi ginka zaleciła zrobić usg miedzy 21-22 tygodniem...

Kkasiulka, ja tez osttanio mialam sporo stresów zwiazanych z rodzina, wiem, ze trzeba starac sie nie stresowac i zdrowo odzywiac, ale nie da sie chyba przezyc 9 miescy bez stresowo, jedzac jabłka i popijaac jogurtem, fantasstyczne dzieci rodza sie tez w trudnych warunkach. :-)

Ja już przemyślałam sprawę mojego USG, jutro sie zapisze i zrobie i na wizytę 8go pójde juz z badaniem.. bo wtedy to już będzie prawie 24tydzień a wyczytałam że najlepiej 20- 23 robić .. a jak lekarka będzie sama chciała jeszcze raz zrobić to proszę bardzo ..
Ale dzięki za pomoc

dziewczyny,
miałam dziś USG i wiecie co będziemy mieć CÓRECZKĘ:szok::szok: ale szok przeżyłam jak mi gin wargi sromowe pokazał:-p jednak będzie córcia:-D:-D tym razem już na bank...
nieźle nie... a śniło mi sie dziś w nocy, że będzie dziewczynka:-D:-D

a tak poza tym wszystko ok:tak::tak:
mała waży 550 g, obwód główki 18 centymetrów, a klatki piersiowej 17- termin na 26 sierpnia:tak::tak:

Ewunia-gratulacje!!!:-) Wrześniowa Sierpnióweczko:-) aż się boję co ja usłyszę we środę :-D:-D:-D

Aniam- jeżeli idziesz do tej mojej to usg na miejscu robi:tak: jest specjalistą od usg :tak:

Sanya - domysliłam się że robi jak o niej pisałas chodzi mi o to że mam wizyte dopiero na 8go a to będzie prawie 24tydzień a to USG połówkowe podobno najlepiej robić 20-23 tydzień ,,, najwyżej ona mi zrobi drugie jak będzie chciała :))
A zapisze sie jutro na jakiś najbliższy termin

reklama
Sanya - no właśnie dlatego zrobię to USG nawet dla własnego spokoju .. fajnie że to już połowa, bo zaraz będę mogła mówić że to juz bliżej niż dalej ..

Do góry