reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowa Mama u lekarza:)

Sama już nie wiem co robić, rejestrować się w UP w Polsze, czy wykupić sobie ubezpieczenie w David Shield na cały świat... I tak bulę jak za woły a DS wychodzi mi taniej niż rodzinne w niższej klasie ...

reklama
anaklim- lepiej dmuchac na zimne!!!z julką tez dość szybko skurcze zaczeły mnie męczyć... ginka zaleciła mi więcej odpoczynku i no-spę:tak::tak:

sanya- oj cięzki tydzień przed tobą:no:

Sanya - bądź dzielna - przetrwasz ten tydzień i będzie z głowy.
Anaklim - daj znać co u lekarza.
Tofik - niezłe przejścia.
My jutro idziemy do lekarza.

Bylismy dzis u ginki. Widzielismy male. Paulina sie bala bo nie wiedziala co mamie robia. Dzidek ladny mamy zdjecie z profilu. Cofnieta jestem o tydzien, mam korekte terminu na 22 wrzesnia. Wiec juz sama nie wiem co to za tydzien. Kumpela mnie wlasnie spytala ktory to miesiac a ja juz nic nie wiem.Pomiarow mi nie zrobila bo dzidek za maly, pci nie podala bo tylek mial nie po tej stronie. Ogolnie wizyta bardzo owocna:baffled:.

kicia - nie martw się ważne że dzidzia zdrowa ... najważniejsze a i tak ciekawe czy któraś z nas urodzi w wyznaczonym terminie ... będziemy robić zawody... hi hi

kicia- no własnie najważniejsza, że dzidzi zdrowa:tak::tak: a termin porodu- rzecz wzgledna:-p w końcu i tak tylko 1% dzieci rodzi się w tzw terminie:-p

Witajcie dziewczyny!
Kilka koszmarnych dni za mną. W czwartek wieczorem zaczelo mnie potwornie piec i swędzieć w miejscu intymnym. W piątek miałam ochotę chodzić po suficie, ścianach i gdziekolwiek popadnie. Koszmar:-(
Bylam wczoraj u lekarza i okazało się, że jest to efekt uboczny przyjmowania Luteiny dopochw. Kazał odstawić i zapisał mi antybiotyk w globulkach.:tak: I kurcze, boję się go stosować.Mam skróconą szyjkę i założony pessar. Może dlatego przy wkładaniu, mam wrażenie, że wciskam sobie ten krążek głębiej. Mowię Wam koszmarne uczucie:angry:. Nie życzę nikomu. Ale dam radę;-)

preg.png
[/IMG]

kicia nic się nie martw, popieram poprzednie wypowiedzi najważniejsze że dzidzia zdrowa a termin nigdy nie wiadomo na 100%
kama32
pewnie że dasz radę dobrze że masz już jasną sytuację.
Ja po szpitalu wróciłam do luteiny ale ciągle pobolewa i teraz się martwie żeby było wszystko dobrze.
Trzymajcie się.

Abigaill- pewnie, że będzie dobrze. Głowa do góry.
Powtarzam sobie codziennie wieczorem, że każdy dzień przybliża nas do szczęśliwego rozwiązania:tak:.

preg.png
[/IMG]

reklama
Cześć!!!
Wpadam tylko na chwilkę, wczoraj miałam mieć wizyte i co??? Pojechałam do gabinetu i ... pocałowałam klamkę:baffled: Kurcze ale byłam wściekła, zadzwoniłam do gin. ale ten nie odbierał, w końcu znalazłam numer do pani z rejestracji. I okazało się że mam przeniesioną wizytę na 24.04 na 23:00. Mój lekarz robi specjalizację i ma przesunięte jakieś egzaminy więc musiał wyjechać.
Mam tylko nadzieję że wszystko będzie ok. jakoś dziwnie się ostatnio czuję. samam nie umiem dokładnie określić jak.

Do góry