uuuuuu 5 to niezle.........ale wiadomo sreberko, ze u Ciebie to nawet lepiej, ze tak Cie pilnuja i kontroluja maluszka, prawda??co do USG to juz 5 miałam a 11 kwietnia ide na kolejne...
Tez bym tak chciala.........ja wiem, ze maluch to slyszy.......ale moglabym go tak podgladac nawet codziennie..........a takie tam...... male zwichrowanie starej, glupiej matki hehehe
jutro dzwonie do tego gina.........;jak mnie nie przyjmie wczesniej........to w nosie go mam i ide do belga na to usg..........dla swojego swietego spokoju......
a co do alko........mnie to tak odtracilo...........na kilometr..........;nie moge widziec, czuc nic kompletnie bleeeeeeee, chocbym chciala to nie moge fujjjjjj i tak sie zastanawiam czy jeszcze kiedys bede funkcjonowala jak przed ciaza...........bo przed........to praktycznie zawsze do obiadu kieliszek czerwonego.........wiadomo belgia hehehe........tu tak wszyscy......
a co zelaza........to ciekawe od czego to zalezy........bo np. Ewa pisze , ze sie super odzywia, wiec??? hmmm....kolejna ciazowa tajemnica........