reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowa Mama u lekarza:)

Gratuluję!!!!
Ja też już chcę wiedzieć...!! Za tydzień idę do lekarza....Może się Dzidziulek ujawni??:sorry2: To już będzie pełny 14tydzień, szanse są :tak::-D

reklama
aniam - super, że maluszek ok. :-D:-D:-D I Aga ma rację jak na razie chłopy górą....:tak::tak::tak:

olisska - dobrze, że maluszke fika,a twoja koleżanika to podobnie jak moja też do końca nie widziała co będzie zawsze pupą...

Kasuilka - to trzymam kciuki żebyś żebyś zobaczyła co chcesz wiedzieć;-), moja ginka mi pewnie powie ok. 20 tyg. jak będzie widać ...

Klajo teraz będziemy wyczekiwać 20-tego tygodnia hihihi i ja i ty i może jeszcze któraś z nas.W sumie to już całkiem niedługo,teraz będą święta a po świętach czas szybko minie ;-)

Pycha - wiesz, jak ten czas przeleci..., niedawno wszystkie dowiedziałysmy się że mamami będzimy (po raz pierwszy czy drugi)...a tu just II trymestr się kłania ....:-D

Zazwyczaj nie lubię szybko upływającego czasu. Wyjątek stanowił czas spłaty kredytów. Poza tym lubię jak czas płynie leniwie.
Teraz jednak chciałabym go przyspieszyć do września...

aniam- gratukuje!!! super, że juz płeć poznałaś:tak::tak: jak narazie sami mali mężczyźni:-D

a z tym czasem to racja... wydaje mi sie, że tak niedawno dowiedziałam się o ciąży... a tu juz 15 tydzień:szok:

reklama
a ja nie chciałabym przyśpieszać czasu - czekam na piękną wiosne i będe się nia delektować - wiosną, ciąża i spacerkami z Kubą ;-)

nie planuje trzeciego bobaska więc delektuje się tą ciąża tak mocno jak tylko się da - bo chyba już niedoświadcze tego pięknego stanu chyba, że przypadkiem ;-)

a dla mnie czas i tak za szybko leci - kurczaki jeszcze chwila i będzie połowa ciąży a dopiero robiłam test

Do góry