reklama
A właśnie a propo dentystów -to ja jutro robie 3 podejscie z jednym zębem , normalnie dziewczyny nic się w nim nie chce trzymać... ma już go serdecznie dosyć ...ale niststy musimy znależc sposób żeby dotrwał do września... kiedy strzelę mu fotkę...
klajo, to ja z ta swoją dwójka mam podobnie:-(
dentystkę mam spoko- zna się na rzeczy, leczę u niej zęby juz od 1,5 roku... ona radziła mi się wstrzymac z tym rtg- stwierdziła, że ząb wytrzyma do września...ale gorzej z estetyką- bo to w końcu dwójka...
olisska- jak po usg???
dentystkę mam spoko- zna się na rzeczy, leczę u niej zęby juz od 1,5 roku... ona radziła mi się wstrzymac z tym rtg- stwierdziła, że ząb wytrzyma do września...ale gorzej z estetyką- bo to w końcu dwójka...
olisska- jak po usg???
Ewa - eststyka, estetyka a zdrowie maluszków najważenijsze, ja pytałam o zdjęcia moja bratową (jest stomatologiem) i ona mi powiedziała jak nie boli to zero zdjęć...więc siedzę grzecznie i mam tylko nadzieję że denysta od moich jedynek nie powie że on musi mieć zdjęcie...(o te są pod specjlanym nadzorem - ale to długa historia)
Majeczka32
Jestem szczęśliwa :)))
Aniam141 gratulacje ,fajnie że znasz płeć.
Niedługo wszystkie się dowiemy co kryją między nóżkami nasze maleństwa,pozdrawiam ;-)
Niedługo wszystkie się dowiemy co kryją między nóżkami nasze maleństwa,pozdrawiam ;-)
olisska82
Wrześniowa Mama '08
W anglii jest z tym kicha, zeby zobaczyc płec dzidzi w tak wczesnej ciazy...szkoda, ale w Polsce nadrobie i bede wiedziec!! Dzisiaj byłam na usg o czym pisałam już na głownym watku, ale widze ze i ten ma powodzenie, wiec pisze i tutaj. Zreszta gdybym mogla to przelecialabym samolotem z transparentem jaka jestem szczesliwa, ze widziałam Moja Dzidzie wiercaca sie i machajaca raczkami! Przeciez to jest nie do opisania! Wszystko w porzadku,pani "polozna"? "lekarz"? obsługujaca usg nie podała mi wymiarow, a na zdjeciach usg nie ma, ale powiedziala, ze wiek z ost @ jest taki sam co z usg, wiec wporzo :-)
Olisska82, to dziwne to USG, u mnie wymiary sa zapisane na zdjęciach a nie był to chyba jakiś super sprzęt, ale cóż ... a co do zobaczenia co dzidziuś chowa,, to mam kumpele, jest w 6 miesiacu, na USG zawsze chodzi prywatnie bo mówi że może będzie lepsze i cóż dzidzia zawsze się nogami zakrywa, albo pupę wystawia... )..i nic biedna nie moze zobaczyć ... wiec ja chyba miałam ogromne szczęście , no i pewnie dobrego lekarza ... z sokolim wzrokiem..
dziwię sie tylko jak ktoś nie chce wiedzieć jaki mały człowieczek się urodzi... pełen podziw bo ja bym nie wytrzymała) za ciekawska jestem..
dziwię sie tylko jak ktoś nie chce wiedzieć jaki mały człowieczek się urodzi... pełen podziw bo ja bym nie wytrzymała) za ciekawska jestem..
aqua1-23
Mama Marcowa 06` Wrześniowe mamy'08
same chłopy nam się szykują ;-)no i na 99% będzie to chłopak ) pokazał co tam ma ...
GRATULUJE SYNKA
reklama
sreberko
mała iskierka 05-09-08 :)
no to moje GRATULACJE!!!!! :-)byłam dziś na USG , 13 tydzień i 6dzień.. dzidzia ma 78 mm... no i na 99% będzie to chłopak ) pokazał co tam ma ...
Podziel się: