reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowa Mama u lekarza:)

reklama
A właśnie a propo dentystów -to ja jutro robie 3 podejscie z jednym zębem , normalnie dziewczyny nic się w nim nie chce trzymać... ma już go serdecznie dosyć ...ale niststy musimy znależc sposób żeby dotrwał do września... kiedy strzelę mu fotkę...

klajo, to ja z ta swoją dwójka mam podobnie:-(

dentystkę mam spoko- zna się na rzeczy, leczę u niej zęby juz od 1,5 roku... ona radziła mi się wstrzymac z tym rtg- stwierdziła, że ząb wytrzyma do września...ale gorzej z estetyką- bo to w końcu dwójka...

olisska- jak po usg???

Ewa - eststyka, estetyka a zdrowie maluszków najważenijsze, ja pytałam o zdjęcia moja bratową (jest stomatologiem) i ona mi powiedziała jak nie boli to zero zdjęć...więc siedzę grzecznie i mam tylko nadzieję że denysta od moich jedynek nie powie że on musi mieć zdjęcie...(o te są pod specjlanym nadzorem - ale to długa historia)

Oj jak czytam o tych zębach to aż mnie wszystko boli ... może napisze o czymś milszym , byłam dziś na USG , 13 tydzień i 6dzień.. dzidzia ma 78 mm... no i na 99% będzie to chłopak :)) pokazał co tam ma ...

W anglii jest z tym kicha, zeby zobaczyc płec dzidzi w tak wczesnej ciazy...szkoda, ale w Polsce nadrobie i bede wiedziec!! Dzisiaj byłam na usg o czym pisałam już na głownym watku, ale widze ze i ten ma powodzenie, wiec pisze i tutaj. Zreszta gdybym mogla to przelecialabym samolotem z transparentem jaka jestem szczesliwa, ze widziałam Moja Dzidzie wiercaca sie i machajaca raczkami! Przeciez to jest nie do opisania! Wszystko w porzadku,pani "polozna"? "lekarz"? obsługujaca usg nie podała mi wymiarow, a na zdjeciach usg nie ma, ale powiedziala, ze wiek z ost @ jest taki sam co z usg, wiec wporzo :-)

Olisska82, to dziwne to USG, u mnie wymiary sa zapisane na zdjęciach a nie był to chyba jakiś super sprzęt, ale cóż ... a co do zobaczenia co dzidziuś chowa,, to mam kumpele, jest w 6 miesiacu, na USG zawsze chodzi prywatnie bo mówi że może będzie lepsze i cóż dzidzia zawsze się nogami zakrywa, albo pupę wystawia... :))..i nic biedna nie moze zobaczyć ... wiec ja chyba miałam ogromne szczęście , no i pewnie dobrego lekarza ... z sokolim wzrokiem..
dziwię sie tylko jak ktoś nie chce wiedzieć jaki mały człowieczek się urodzi... pełen podziw bo ja bym nie wytrzymała:)) za ciekawska jestem..

reklama
Do góry