reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowa Mama u lekarza:)

Halo halo jestem:-):-):-)

problem imienia nadal pozostaje. Ginka stwierdziła że raczej sobie poczekamy do 20 tygodnia, żeby być na 100% pewnym wyniku:tak:

A tak ogólnie, maleństwo grało w siatkę i skutecznie serwowało;-). Serduszko grzecznie 140/min. widzialam oczka , kręgosłup , głowkę od góry... i wszystko jest ok. Kurcze bardzo się cieszę...
Ale mam się przygotować, że BABY będzie duże..., niektóre organy pokazują ciąze na około 1 tydzień starszą...A i mamy aktualnie 63 mm
Dostałam czopki bo chce chodzić na basen...,
Nadal feminatal x 1 dziennie

Nastepne badanie za miesiąc, i mofrologie + mocz + jeszcze raz HBS

Możecie puścić na razie kciuki;-)

reklama
klajo-super wiesci no no faktycznie duzy szkrab ! az przyjemnie czytac jak wszystko u was w porzadku mam nadzieje ze w przyszly piatek tez tu wpisze cos przyjemnego!

przyjemnej nocki!

Klajo - bardzo się cieszę. Maleństwo faktycznie malusie nie jest. Najważniejsze że zdrowo rośnie.
Moja córcia codziennie pyta jak duża jest dzidzia. Ja jej pokazuję coś między 2 a 3 centymetry. Ale miałaby radoche jakbym jej pokazała ponad 6 centymetrów. A tak musi trochę poczekać.

halo, halo...

tampeza - moja ginka stwierdziła, że żeby wiedzieć co jest między nogami to jest USG musiałoby kosztować 100.000 PLN a nie 50.000. Tak więc poczekam jeszcze trochę...:-D

Inkainka - napiszesz, zobaczysz;-)

Klajo - dobrze wiedzieć, że dzidzia ma sie dobrze :tak: Ja dzis idę do lekarza. A właściwie idziemy, z Mężulkiem. Ciekawe ile Dzidziulek urósł.....
Czy Wasi mężczyźni też są o doktorka tacy zazdrośni?? Bo ja juz nie wiem jak mam mojemu tłumaczyć, żeby nie patrzył na niego jak na faceta, ale na lekarza....

reklama
Do góry