reklama
sreberko
mała iskierka 05-09-08 :)
no tak ja byc moze jeszcze tej nocy....
tylko sie cykam czy ja gonić
o 19 mam wizyte jak cos to bede pisac
pozwoliłam sobie zapisać numer do aniam może mnie nie odrzuci
no i w sumie powiedziłam tylko wam w rodzince nikt nie wie stwierdzilismy z mezem ze nie ma co ich denerwowac niech spia spokojnie...
tylko sie cykam czy ja gonić
o 19 mam wizyte jak cos to bede pisac
pozwoliłam sobie zapisać numer do aniam może mnie nie odrzuci
no i w sumie powiedziłam tylko wam w rodzince nikt nie wie stwierdzilismy z mezem ze nie ma co ich denerwowac niech spia spokojnie...
Sreberko- dzwoń kiedy chcesz .. ja od pewnego czasu mam tel cały czas włączony .. ... no i naładowany ..tym bardziej że jeszcze do wieczorka sama jestem..
A co z Matyldą , bo ustawiła się w kolejce a tu znac coś nie daje ... Zaraz napisze przyczajony tygrys, ukryty smok , że mała Gosia już na swiecie
A co z Matyldą , bo ustawiła się w kolejce a tu znac coś nie daje ... Zaraz napisze przyczajony tygrys, ukryty smok , że mała Gosia już na swiecie
Kkasiulka
Wrześniowe mamy'08
:--( jestem zła i wściekła i nie wiem co jeszcze.... Odebrałam wczoraj wyniki posiewu.... Oczywiście cos sie przyplątało..... Sprawdziłam w necie te łacińskie nazwy i wcale mi się to nie podoba.........
Kkasiulka - nie czytaj netu , ja za namową Agaty olałam to co tam piszą , ona miała to z Marią i ma teraz , bo raczej wytępić się nie da .. Ginka tez mi powiedziała że nawet ok. 30% kobiet ma tą bakterie . Trzeba tylko koniecznie dac wynik tego badania w szpitalu i nie czekac z dojazdem na ostatnia chwile i wszystko będzie ok .. Głowa do góry i nie czytaj głupot
Kkasiulka - nie czytaj netu, Aniam, nie po raz pierwszy z resztą, dobrze radzi, tu zwykle same najczarniejsze scenariusze...
Fiolet - hmmm... jak by tu napisać..... chyba wiem co masz na myśli... wyspy zasraniutkie...
Sreberko - oooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fiolet - hmmm... jak by tu napisać..... chyba wiem co masz na myśli... wyspy zasraniutkie...
Sreberko - oooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kkasiulka
Wrześniowe mamy'08
:-( ale mnie przeraziły same nazwy!! Gronkowiec i paciorkowiec!!! Ten pierwszy to OK, mamy go nawet w nosie i nie jest groźny, ale paciorkowiec?? Nie wiem - dalej nie czytam, żeby sie nie denerwować...
Dziś o 18 lekarz - ciekawe co on na to.... M. kazał mi nie panikować i czekac spokojnie na wizytę....Wy też....Pewnie macie rację
Sreberko - czekamy.......
Dziś o 18 lekarz - ciekawe co on na to.... M. kazał mi nie panikować i czekac spokojnie na wizytę....Wy też....Pewnie macie rację
Sreberko - czekamy.......
reklama
lepiej tego nie można ująć. Mój przypadek tutaj jet taki, że Gp po sprawdzeniu wyników krwi powiedział, że to NIE JEST CIĄŻA (pozostałoś pop pierwszej), a tu prosze 9 miesiąc.Fiolet - hmmm... jak by tu napisać..... chyba wiem co masz na myśli... wyspy zasraniutkie...
A w poprzedniej, mimo ciągłych plamień, mówili, że wszystko jest ok i jak się okazało NIE BYŁO, poronienie i nerwy przez 3 tygodnie, bo nie chcieli zrobić USG
Podziel się: