reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowa Mama u lekarza:)

Macie dziewczyny racje, ja za każdym razem jak mam robione USG to nie mogę się napatrzeć, i ciągle mi mało. Mam nadzieję, że na wizycie 09.09 będę miała robione USG i znowu się napatrze:-)
KarinaNieZie- trzymaj się. Dasz rade

reklama
Karina- napewno dotrzymasz do 22:tak: trzymam kciuki:-)

A ja nie moge sie doczekać jutrzejszego USG:happy:

aniam- masz racje, że fajnie jest widzieć, bo w pierwszej ciąży 14 lat temu to miałam jedno USG, które nawet nie widziałam. Dobrze, ze tak technika poszła do przodu.:-):-)

Dzieki dziewczyny za kciukasy! Przy okazji sie odwdziecze:-)

Moj A troszke podlamany bo na pierwszy porod nie zdazyl i teraz sie boi ze sie sytuacja powtorzy - a on bardzo chce byc przy porodzie. Oby sie udalo wytrzymac. Musi! ;-)

Klajo - ten hak czasem jest badzo duzy. Szczegolnie w godzinach korkow:baffled: Ale bedzie dobrze - tym bardziej z Waszymi kciukami.

....
Kurcze jakie ja dzis robie bledy, makabra, wybaczcie...

Karina - dlatego napisalam z "hakiem" pamiętam jak ostanio jechałam z szefem moim do warszawki to na jankach ponad godzine ... bylismy oczywiście spóźnieni, ale kolega z wrocka jeszcze za nami... tak jest zawsze...:-):-):-)

Znam Klajoten bol az za dobrze - daltego staram sie zawsze wybrac dobre godziny ale czasem zdarzy mi sie poslizg zcasowy i wtedy W-wa mi zajmuje prawie tyle samo czasu co droga z Cz-wy bo ja musze przebrnac cale miasto zeby sie do domu dostac:crazy: Masakra...

Karina - to trzymaj się mocno, dokładnie wiem jak to jest bo mój też wyjechał i jak lekarz powiedział że mogę się posypać w każdej chwili to zbladł gdyż wielce prawdopodobne że nie zdąży :baffled: a ja codziennie powtarzam sobie byle do 10 byle do 10

Karina - odbij w razie czego w nadarzynie w lewo i dojedz do pruszkowa , my tak czasem robimy żeby nie stac w raszynie w korku ,no i na al. krakowskiej

Karina - odbij w razie czego w nadarzynie w lewo i dojedz do pruszkowa , my tak czasem robimy żeby nie stac w raszynie w korku ,no i na al. krakowskiej

TYlko trzeba wiedzieć jak jechać - ja tam często jeździłam bo rodzice mają działkę w nadarzynie i do tej pory nie wiem jak jechać tymi objazdami :-D, można sobie zrobić nawet fajny objazd, że dojeżdża sie do trasy na poznań.:tak::tak:

Bo z janek do częstochowy to max 2 godziny :-p

Agata- no własnie tam tylko 2 godzinki, a czasem nastepne dwie spędza się chcąc tak jak ja dostać się na grochowską w godzinach porannych :):):) M. oststnio skręcił na pruszków - oj jak pobłądził...normlanie miałam z niego ubaw...:-)

reklama
Agata, karina - trzeba sprawdzić na samochodowej wcześniej .. droga jest prosta ale zawsze lepiej zobaczyć na mapie żeby skręcić tam gdzie trzeba , jak już trafisz na właściwą to do pruszkowa cały czas prosto .. no i ja mam o tyle łatwiej że w trasy jade z CB i zawsze sie pytam czy jest korek czy nie.. no i kierowcy podpowiadaja jak jechac .. przydatna rzecz:-):-)

Do góry