reklama
aniach
Mama-maj 94i wrzesień 08
Ja miałam co tydzień KTG, bo tak mi kazał lekarz, chyba z tego względu, że był na urlopie. A w piątek idę na samo USG i już nic więcej nie mówił o KTG.
KarinaNieZie
Wrześniowe mamy'08
No ja po wczorajszym USG mam malego pietra:-( dzidzius juz ma glowke bardzo nisko a gr.dolnego odcinka to tylko 4 mm.
Chyba jednak nie dotrzymam do 22
Musze wiec teraz na siebie dmuchac... Ale mam nadzieje ze choc 2 tyg. jeszcze wytrzymam.
Nasz synek jest naprawde sliczny:-)- nie moglam sie napatrzec no i jest mala klucha - nizbyt dlugi ale grubiutki hehe. Aktualnie wazy 2600.
Chyba jednak nie dotrzymam do 22
Musze wiec teraz na siebie dmuchac... Ale mam nadzieje ze choc 2 tyg. jeszcze wytrzymam.
Nasz synek jest naprawde sliczny:-)- nie moglam sie napatrzec no i jest mala klucha - nizbyt dlugi ale grubiutki hehe. Aktualnie wazy 2600.
KarinaNieZie
Wrześniowe mamy'08
Abigaill :-) Cudnie tak sobie podgladac nasze maluszki....
No wlasnie moj syncio nie jest duzy a na dodatek krociutki ale za to pulchniutki. No i jajeczka ma bardzo zgrabniutkie . Nie ma szans na "niespodzianke":-)
No wlasnie moj syncio nie jest duzy a na dodatek krociutki ale za to pulchniutki. No i jajeczka ma bardzo zgrabniutkie . Nie ma szans na "niespodzianke":-)
Karina - to Ty może zmień lokum na to warszawskie ??...
A co do USG to chyba każdy nie może się napatrzeć .. Kiedyś gadałam z moją ciocią opowiadała mi jak chodziła w ciąży 20 lat temu i tak bardzo chciała zobaczyć moją kuzynke a tu nie było jak .. ..
A co do USG to chyba każdy nie może się napatrzeć .. Kiedyś gadałam z moją ciocią opowiadała mi jak chodziła w ciąży 20 lat temu i tak bardzo chciała zobaczyć moją kuzynke a tu nie było jak .. ..
reklama
Podziel się: