reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowa Mama u lekarza:)

Matylda- to trzymam kciuki, żeby Gosia wyszla wtedy kiedy jej przyjdzie ochota..., a jak juz to niech będzie juz ...:-)

Sreberko - blisko coraz bliżej....

Ananklim - mnie dzisiaj księgowa powiedziałą żebym poczekała do września, bo chce wysłać listę płac i puścić wypłaty hihihi, zobaczymy co będzie...

reklama
Matylda - dzięki .. :).. ale możesz napisac do wszystkich .. bo potem powiedzą że ważne info zatajam .:-):-). to co teraz się zacznie , schody , podłogi .. żeby Gosie wygonic

aniam klatki schodowej nie myję od początku ciąży, mam dobre sąsiadki:-)
szczerze to nie mam weny i ochoty na takie szaleństwa jak wieeelkie porządki. a za sprzątanie takie jak ostatnio wzięłam się dlatego że mnie A. wkurzył.....
info dostaniesz do przekazania ogółowi wrześniówek:-)

Matko, żeby mi tak powiedziała że nie doczekam do wtorku!
a mi dzis powiedziała doktorka że mam zapisać się na za tydzień:szok:
Mam co prawda termin na za tydzień, ale juz wymiękam, skurcze są ale nieregularne,brzuch nisko,czop juz odszedł, łóżysko ok, a mały waży ok 3500 więc kurna czas juz nie?
Dziś to wogóle nic mi nie pasi, chyba przez tą pogodę:no:
Mam pytanko, bo mi na wizycie słucha i patrzy przez usg na małego, nie miałam ktg, normalka?

miłego wieczoru, pozdrawiam

matylda - no nie wierze w to co piszesz , Ty nie masz weny do sprzatania .. a Ty zawsze najwiecej robiłas .. ale dobrze , pozytywnie , odpoczywaj ile się da :-):-)...A A. niech sam sprząta , ma dwie łapki

monia378- już napewno nie długo urodzisz:tak: a co do KTG, to ja mam robione od 34tc raz w tygodniu, ale jeżeli miałaś USG to chyba KTG już nie musi być, tak mi sie przynajmiej wydaje.

reklama
Do góry